03.06.2008. / 15:58

Autor: Tanja Molvarec

Njemačka

Jedna osoba poginula u naletu bujice

Njemačka je zbog neuobičajeno toplog vremena posljednjih dana više puta bila pogođena teškim nevremenom, a meteorolozi i za ovaj tjedan predviđaju slične vremenske prilike

Jedna je osoba poginula utopivši se u podrumu svoje kuće nakon što je voda iz obližnjeg potoka prodrla u kuću tijekom sinoćnjeg nevremena koje je pogodilo Njemačku. Među žrtvama su bile i dvije žene čije je automobile odnijela bujica.

U nevremenu koje je sinoć pogodilo zapadne dijelove Njemačke ozlijeđeno je jedanaest osoba od kojih nekoliko teže. Među njima je i strojovođa čiji je vlak punom brzinom naletio na srušeno stablo. Materijalna šteta koju je prouzročilo jučerašnje nevrijeme procjenjuje se na nekoliko milijuna eura.

Njemačka je zbog neuobičajeno toplog vremena posljednjih dana više puta bila pogođena teškim nevremenom, a meteorolozi i za ovaj tjedan predviđaju slične vremenske prilike.


Vezane vijesti

'Njemačka ucjena'

'Njemačka ucjena'

Vrhovna koordinatorica borbe protiv europske financijske krize, njemačka kancelarka Angela Merkel, pravi razlog trenutnom jadnom stanju "Starog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika