16.06.2008. / 13:46

Autor: Katarina Zorić

PROMETNI INCIDENT

Taksist umalo pregazio Vesnu Pusić

Taksist je na Vesnu Pusić naletio na pješačkom prijelazu, nakon čega je ona zastala ispred automobila kako bi zapisala registraciju

U HNS-u smatraju da događaj nema političku pozadinuU HNS-u smatraju da događaj nema političku pozadinu Predsjednicu Kluba zastupnika HNS-a Vesnu Pusić jučer je gotovo pregazio nervozni vozač taksija. Prometna neugodnost dogodila se u poslijepodnevnim satima dok je Vesna Pusić šetala psa na Langovom trgu.

Taksist je na Vesnu Pusić naletio na pješačkom prijelazu, nakon čega je ona zastala ispred automobila kako bi zapisala registraciju. Vozač je u tom trenutku ponovno krenuo automobilom na poznatu političarku pokušavajući je izgurati s ceste. Ona se ipak uspjela odmaknuti te je pozvala policiju, potvrdio je Novoj TV glasnogovornik HNS-a Igor Kolman.

U HNS-u ne smatraju da je događaj imao političku pozadinu te ističu da je najvjerojatnije riječ o prometnom bezobrazluku kakvi se događaju sve češće.


Fotogalerija

  • U HNS-u smatraju da događaj nema političku pozadinu

Vezane vijesti

'Hrvatska je primjer za regiju'

'Hrvatska je primjer za regiju'

Hrvatska je na putu u Europsku uniju prošla dug i uspješan put reformi i njezin uspjeh može poslužiti kao primjer za druge zemlje regije, rekao je u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika