22.07.2008. / 14:08

Autor: Mira Ljubić-Lorger

Extra horoskop

Horoskop: 22. do 28. srpanj

OVAN
Sretni ste u ljubavi i sve će biti bolje nego što je to općenito ove godine. Muči vas Jupiter i nije vam lako, ali ćete ipak biti zadovoljniji. Podržava vas i pomaže vam osoba koju volite. Ako ste osamljeni, Venera u dobrom aspektu osigurava mogućnost nove ljubavi.
Smanjit će se neraspoloženje okoline prema vama, ali još računajte s neugodnostima. Novca i dalje nećete imati, a traju i neprilike koje izaziva loš Merkur. Oslabila vam je koncentracija pa gubite vrijedne predmete i važne papire, teško učite, imate problema u prometu, izražavate se konfuzno, dajete brzoplete izjave... Merkur unosi zbrku u razgovore, pojačat će nevolje koje ionako imate u odnosu s članovima obitelji i prijateljima. Nikome se ne povjeravajte!

BIK
Bit će dugotrajno važnih novosti te je moguć velik napredak u karijeri. Nećete se slagati s osobom koju volite, no, smirivat će vas i opuštati prijatelji. Poslovi su vam odlični, vrijeme je velike zarade.
Merkur omogućuje i kontrolu sadašnjeg emocionalnog nezadovoljstva pa možete obuzdati poriv da prekinete neke važne veze. U razdoblju loše Venere dobro je mirovati i tek nakon temeljitog razmišljanja poduzeti prijeko potrebne promjene. Nisu vam loše aspektirane, ali ne sada! Osim toga, zaista se valja koncentrirati na odlične poslove, šteta ih je propuštati. Imate podršku obitelji i uglednih prijatelja. Dobar Merkur omogućuje susrete sa zanimljivim ljudima, mnogo novih poznanstava i putovanja. Slagat ćete se i s kolegama.

BLIZANCI
Dobra je prilika da sredite svoju emocionalnu vezu. Šarmantni ste, lijepo izgledate. Popravit će se odnos s okolinom, dakle, upravo ono što bi zbog lošeg Marsa sada moglo biti problematično. Zarada se također može nešto malo popraviti, može biti javnih priznanja i uspjeha u društvu.
Mars izaziva agresivne postupke - kako vaše, tako i okoline prema vama. Venera će i to ublažiti, pomagat će vam da se smirenije odnosite prema drugima. Ipak, ne može vas sačuvati od bolesti. Čuvajte se, prijeti opasnost od ozljeda i upala. Pokušajte sačuvati smirenost na poslu, čak i stalni i do sada stabilan posao može postati nesiguran i pun stresova. Promjene izbjegavajte, čuvajte se bilo kakvih rizika te ekscentričnih ljudi. Izdržite do prosinca!

RAK
Imate li na jesen polagati ispite, odlično je vrijeme za učenje - Saturn znači dugotrajnu koncentraciju, a Merkur u vašem znaku olakšava razumijevanje. Povoljni Mars i Saturn donose dobro zdravlje, jačaju volju i upornost. Stoga vam je ovo i važno poslovno razdoblje.
Bit će važnih, ozbiljnih i dugotrajnih pothvata te isto takvih poslovnih veza. Saturn obično osigurava pomoć starijih i nadređenih, bez ikakvih problema možete riješiti poslove s birokracijom i općenito državnim službenicima. Uspjeh će osigurati dobro raspoloženje. Merkur pomaže i u razgovorima te s prijateljima, djecom, kolegama i rođacima. Vrlo su povoljna putovanja, ali ne u inozemstvo. Novca za takvo nešto ionako nemate. S tim računajte do sredine prosinca.

LAV
Venera je još u vašem znaku. Donosi sretnu ljubav, lijep izgled, mnoštvo ugodnih društvenih kontakata, materijalne dobitke i veću zaradu, poklone i pohvale. Okolini ste simpatični, zadovoljni ste sobom i drugima te njihovim odnosim prema vama.
Pravo je vrijeme da si osigurate više slobodnog vremena te da ga ugodno provedete. No, ipak je važno i da napravite planove o jesenskim poslovima. Od prosinca če, naime, početi loše djelovanje Jupitra. Valjalo i ga dočekati sa što većom ušteđevinom, što je moguće sređenijim odnosima u obitelji, učvršćenim vezama s prijateljima, sređenim pravnim i sudskim poslovima, uređenim statusom nekretnina. Na početku jeseni bit će vam dobro i zdravlje te ćete zaista i moći mnogo raditi.

DJEVICA
Poslovi su vam vrlo unosni, napredujete u karijeri, uživate potporu starijih kolega i nadređenih, sami ste ozbiljni i odgovorni, odlična vam je koncentracija, radite brzo i spretno. Dobro se slažete s prijateljima, u svemu imate njihovu potporu, kao i onu od kolega i članova vaše obitelji.
Lako i kvalitetno komunicirate sa svim ljudima iz svoje blizine. Dobar Merkur donosi ugodna poznanstva, a znači i više kraćih putovanja. Može biti dobrih novosti te novih poslova. Općenito ste vrlo zadovoljni sa sadašnjim stanjem. Uspješni ste u svim važnim, ali i svakodnevnim poslovima. Bit ćete hrabriji i odlučniji nego inače te puni energije. Sada je povoljna prilika da zaključite neki veći posao koji bi vam osigurao stabilnu zaradu.

VAGA
Venera vam znatno poboljšava emocionalnu situaciju pa ćete, unatoč problemima s novcem, biti sretni u ljubavi, mnogo boljeg raspoloženja te u posve solidnim odnosima s okolinom. Venera obećava lijep izgled i šarmantan nastup. Često ćete biti u ugodnom društvu.
Ostanite oprezni u vezi s komunikacijom s prijateljima i kolegama, ali i članovima obitelji. Iako Venera zna dobro utjecati i na poslove, na tom području ovog tjedna nemojte očekivati poboljšanje. Zaokupite se ljubavlju, budite što pristojniji prema drugima. Loš Merkur stvara komplikacije u odnosu s mlađim osobama i djecom, u prometu, s poznanicima, u razgovorima. Zaboravljate obećanja i dogovore, pomalo ste neodgovorni. Dobro je samo u društvu osobe koju volite!

ŠKORPION

Treba izdržati do sedmog kolovoza kada ćete moći popraviti svoju emocionalnu vezu. Sadašnji neugodan emocionalan poremećaj pokušajte izdržati što mirnije, bez dramatičnih odluka. Nezadovoljstvo je, srećom, vezano samo za emocije - sve je ostalo jako dobro.
Imate natprosječno veliku zaradu, poslovi su vam brojni i raznovrsni. Ugled vam je također stabilan. Sada obavite sve što je vezano za sudove i nekretnine, ono što se odnosi na vaš status te na stabiliziranje obiteljskih prilika. Ova vam je godina vrlo važna! U prosincu će početi neugodan aspekt Jupitera i time nestašica novca - to bi trebalo dočekati što spremnije, a baš sada možete osigurati i nove poslove. Merkur i Saturn omogućuju racionalno i ozbiljno planiranje.

STRIJELAC

Da lakše podnesete teške utjecaje Marsa i Saturna pomoći će vam odličan utjecaj Venere koja donosi sreću u ljubavi, lijep izgled, dobro raspoloženje i općenito zadovoljstvo, poklone pa i manje financijske dobitke.
Ipak su mogući sukobi. Ne samo da ne bi bili bezazleni, nego bi mogli ostaviti i teže posljedice. Mars smanjuje vama tipičnu promišljenost pa ste sve skloniji rizicima koje, međutim, zaista trebate izbjegavati, a velika je i opasnost od svađa. Loš Saturn djeluje deprimirajuće pa je uistinu sretna okolnost to što će vam Venera pomoći da ne budete osamljeni. Odvlačit će pažnju s vrlo loših poslova prema ljubavi. Veliku pozornost posvetite zdravlju. Moguće su nevolje s jetrom i nogama, ali i prehlade te ozljede.

JARAC

Odličan Jupiter u vašem znaku donosi uspješne poslovi, veliku zaradu, ugled, sretne obiteljske odnose i optimizam. Dobro se odvijaju osobito važni pravni poslovi te oni s nekretninama i većim investicijama. Međutim, loš vam je Merkur. Pa se opća situacija ipak pogoršala.
Loš Merkur donosi poslovnu zbrku i slabu koncentraciju. Također zna izazvati ogovaranja, svađu s kolegama ili djecom. Možete osjećati nervozu, izražavat ćete se s teškoćama, moguće su manje prometne nezgode. Pokušajte biti što strpljiviji! Opća vam je situacija dobra i takva će ostati sve do prosinca. Valja ustrajno raditi bez obzira na neprilike. Vaše nervozno i svadljivo ponašanje ipak mogu umanjiti dobre poslovne šanse koje vam pruža Jupiter, a šteta je.

VODENJAK

Traju emocionalne neprilike. Pokušajte se što razumnije postaviti te izbjegavati dramatične odluke i promjene. Sada je jak utjecaj Neptuna u vašem znaku. Može vam donijeti psihičke probleme, čak i neobične bolesti, ali vas navesti i na niz posve pogrešnih životnih odluka.
Neće vam biti lako, mogu vas razočarati drage osobe pa i neki prijatelji. Radije se što je više moguće usmjerite na poslove koji bi mogli biti dobra zaštita od mrzovolje i privatnog nezadovoljstva. Glavna je opasnost, dakle, da počnete na sve agresivno reagirati, a osobito na ono što radi osoba koju volite, da se svađate i bunite, a sve beskorisno. Umjesto toga, možete se zaokupiti poslovima, a privatne probleme odgoditi za razdoblje nakon sedmog kolovoza.

RIBE

Povoljni su vam Jupiter i Merkur. Okolina će vam biti naklonjenija nego inače. No, možete zadovoljni prijateljima i poboljšanjem društvenog ugleda. Imate potporu važnih osoba. Osim toga, možete početi i niz novih malih poslova, možete uspješno investirati.
Dobro su vam aspektirana putovanja. Bit ćete u vrlo dobrim odnosima s mlađim osobama, kolegama i rođacima. I važne i svakodnevne poslove obavljat ćete spretno i na vrijeme. Poslovi su vam posve dobro plaćeni, ali ipak donose mnogo nerviranja - šefovi vas nastavljaju kritizirati, mnogo je birokratskih problema. Pripazite i na Urana u svom znaku jer bi vas mogao potaknuti na neki pretjerano ekstravagantan pothvat, a uz nesklonost nadređenih takvo što nije preporučljivo.

Vezane vijesti

Bujna mašta proroka i za 2012.

Bujna mašta proroka i za 2012.

Ali kod proročanstva je recept jednostavan: što nerazumljivije to bolje, jer se tada može kriviti loše tumačenje. Još u Antici se rijetko poduzimao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika