18.01.2010. / 17:41

Autor: Andrea Belin

Saznajte što vas očekuje u 2010. godini na seksualnom planu

Rakovi će ove godine biti poprilično nesigurni kako ljubavi tako i u seksu dok će djevice svoj seksualni život dovesti do vrhunca. Stijelci će za razliku od prijašnjih godina, sami krenuti u potragu za svojom srodnom dušu. Što vas očekuje u ovoj godini saznajte u sljedećih nekoliko redaka...

Ovan

Saznajte što vas čeka u ovoj godiniSaznajte što vas čeka u ovoj godiniMuškarci i žene rođeni u znaku ovna ne mogu odoljeti seksualnim avanturama. Oni jednostavnu obožavaju seks i neprestano tragaju za partnerima koji će zadovoljiti njihove seksualne apetite, a tako će biti i u 2010. godini. Iako u pravilu obožavaju dominirati tijekom zabave u spavaćoj sobu, ove godine ovnovi će misliti i na interese partnera.

Bik

Bikovi su inače mirne osobe, međutim u seksu su pravi agresivci, a takvi će biti i ove godine. Zauzete očekuju zanimljivi trenuci s partnerom, osobito početkom proljeća. Tijekom ljeta moguća su nova poznanstva koja će zauzetima stvarati komplikacije dok će slobodnima to biti savršena prilika za početak ljubavne veze.

Blizanci

S obzirom da je riječ o neodlučnim osobama, ova godina za blizance će biti jako uzbudljiva. Oni će stalno upoznavati nove i zanimljive ljude, međutim rijetko tko će zadovoljiti njihove seksualne apetite u potpunosti. Početak ljeta biti će najuzbudljivije razdoblje u godini za većinu blizanaca.

Rak

Riječ je o stručnjacima u zavođenju i veoma strastvenim ljubavnicima koji većinu svojih partnera ostavljaju bez daha. Međutim, rakovi su dosta nesigurne osobe, a takvi će biti, osobito na seksualnom području i ove godine. Ne bi bilo loše da pokušate pobijediti strah od neuspjeha jer ćete u seksu uživati kao nikada do sada.

Lav

Lavovi vole osvajati, međutim najsretniji su kada drugi osvajaju njih. Ukoliko još uvijek nemate partnera, ne bi bilo loše da potražite nekog bika, jarca ili djevicu jer ćete s njima svoj seksualni život dovesti do vrhunca. Ako imate partnera poradite na seksu.

Djevica

Djevice su oslobođene svih predrasuda i u seksu uživaju maksimalno. Ne boje se avantura za jednu noć, međutim ove godine neće imati puno takvih prilika. Početkom jeseni pripadnice ljepšeg spola rođene u znaku djevice će se i zaljubiti, a oni u dugim vezama, početi će razmišljati o bračnom životu.

Vaga

Između ljubavi i seksa, vi u većini slučajeva birate ljubav. Na prvi pogled vage djeluju totalno nezainteresirane za seks, ali kada s partnerom legnu u krevet, ostavljaju bez daha. Ništa drugačije neće biti i ove godine. Uvijek ćete biti spremni za eksperimentiranje, a ukoliko imate stalnog partnera možda bi trebali razgovarati malo o njegovim potrebama.

Škorpion

To je jedan od najerotičnijih znakova jer njihovoj seksipilnosti rijetko tko može odoljeti. Zauzetima će početak godine na seksualnom području biti osobito uzbudljiv, međutim i slobodni će imati dosta prilika za zabavu u spavaćoj sobi, ali s prihvaćanjem poziva valja biti oprezan.

Strijelac

Tek kada dobro upoznaju partnera, strijelci se upuštaju u seksualnu avanturu, ali ove godine će malo promijeniti taktiku. Čak će i najsramežljiviji krenuti u potragu za srodnom dušom, osobito početkom ljeta. Izleti izvan bračne postelje postati će sve učestaliji kod zauzetih strijelaca pa ne bi bilo loše da takvi najprije riješe odnos sa stalnim partnerom.

Jarac

Jarčevi su, osobito pripadnice nježnijeg spola, oprezni i u seksualnu avanturu se ne upuštaju tako lako. Prošla godina za vas je bila jedna od najneuspješnjih, ali sredinom lipnja ove godine stvari će krenuti na bolje. Osim što će imati dosta prilika za sekualno uzbuđenje, velike su šanse za upoznavanjem srodne duše.

Vodenjak

Vodenjaci obožavaju tajne veze i u takvim seksualnim avanturama njihovo je uzbuđenje na vrhuncu. Za razliku od prijašnjih godina, ove će se morati više potruditi jer partnera za seks neće biti na svakom koraku.
No, krajem godine mnogi će upoznati osobu koja ih neće privlačiti samo seksualno.

Ribe

To su romantične osobe koje ne mogu odvojiti seks od ljubavi, a ništa drugačije neće biti ni ove godine. Krajem jeseni mnogi će upoznati svoju srodnu dušu dok će ljeto također biti porpilično uzbudljivo, naročito na seksualnom području.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika