01.09.2008. / 13:26

Autor: Mira Ljubić-Lorger

Extra horoskop

Horoskop: 2 - 8. rujan

OVAN
Obaveze na radnom mjestu koje kao da se same od sebe množe! Zamisli ćete teško realizirati već i zbog toga što sada malo tko razumije vaše ideje. K tome, bit ćete nervozni pa vjerojatno i netaktični sa suradnicima.
U studenom i, još u većoj mjeri, u prosincu - prestaje većina vaših sadašnjih muka. Tada ćete popraviti sve što se sada pokvari, a moglo bi štošta! Loš Merkur uznemiruje, komplicira svakodnevne poslove, remeti odnos s okolinom, može vas navesti na netaktičnost. Valja izbjeći svađe i ogovaranja, a budite oprezni i u prometu. I loša Venera je neugodna, donosi neraspoloženje, izaziva nesklonost okoline, nezadovoljstvo emocionalnom vezom. Ne iscrpljujte se više nego što morate da dodatno ne pokvarite zdravlje.

BIK

Mogle bi vam se dogoditi prilično značajne životne promjene. Prepreka će biti, ali vam je uspjeh na kraju gotovo siguran. Mašta i pronicljivost vodit će vas u svakodnevnom životu, osobito u emocionalnoj vezi.
Povoljan vam je Jupiter, a potiče naklonost drugih, osigurava uspjeh u poslu, sreću u obitelji i dobre veze s prijateljima, poboljšava zaradu te unapređuje ugled i društveni položaj. Počinju ozbiljne ljubavi i dugotrajnije veze. Možete srediti pravne poslove i korisno ulagati novac. Uran vam i u tome povećava intuiciju. Dobar je i Saturn pa napredujete u karijeri, imate podršku nadređenih i starijih kolega, a sami ste dodatno uporni. Svoje obaveze shvaćate još odgovornije nego inače. Zdravlje je posve solidno.

BLIZANCI

Svi su događaji, pa i ljubavna zbivanja, sve ljepša, vedrija, zaigranija. Očekuju vas ugodni trenuci s partnerom. Bit ćete otvoreni i za nova poznanstva, pa i za upuštanje u pomalo avanturističke veze koje vam, ako već jeste u vezi, možda ipak ne priliče!
Dobro ćete komunicirati s rođacima i bližom okolinom. Domišljatost će vam biti od velike koristi na poslu. Povoljan će vam Merkur vratiti vašu čuvenu snalažljivost. Dobro je sve što se odnosi na pisanje, komunikaciju, trgovinu, promet, svaki posao u kojem je potrebna spretnost s rukama. Bit ćete znatno boljeg zdravlja nego do sada, također i boljeg raspoloženja, a eventualne ćete ispite položiti s najvišim ocjenama... Možete računati sa smanjenjem nepravdi na poslu.

RAK

Odmarajte se, uzimajte vitamine, jedite špinat, ciklu, hranu bogatu željezom… Valja, naime, ublažiti vrlo jak umor. Osigurajte si dovoljno slobodnog vremena, posjetite videoteku i gledajte da barem malo olakšate život i sebi i drugima.
Bit će poslovnih i privatnih nevolja. Jupiter, Mars, Merkur i Venera u lošem aspektu mogu povećati novčane neprilike, donijeti psihosomatskih smetnji, nemir, nespretnost i emocionalna razočaranja. Loša Venera ugrožava popularnost u okolini, a Merkur znači zabune i loše procjene. Sve se to ipak dade kontrolirati! U tome da ostanete sabrani i strpljivi pomoći će odličan Saturn. Nećete biti simpatični suradnicima, ali možete zadržati dobar odnos s nadređenima. Razmislite o nekim promjenama!

LAV

Neprekidno ste u pokretu: povećat će se broj večernjih izlazaka, izleta, novih poznanstva. Maštoviti i neumorni u traženju zabave, bit ćete traženi u društvu kao majstor dobrog provoda. Povećat će se i prilike za ljubavne avanture.
Merkur omogućuje dobru suradnju s kolegama, a olakšava traženje i novog ili nekog dodatnog posla. Dobra je prilika da popravite odnos s okolinom, kako onom na poslu tako i s bliskim rođacima ili djecom. Lako ćete obaviti sve zaostale poslove, a naći i vremena za više putovanja. Pomažu vam prijatelji. I novca imate više nego u posljednje vrijeme. Venera donosi gotovo opće simpatije, može biti i darova. Zadovoljni ste i sobom i ljudima u svojoj blizini. I zdravlje vam je natprosječno dobro.

DJEVICA

Smanjit će se broj uzbudljivih događaja, ali sve ostaje jako dobro. Jupiter vas potiče na velike poslove, poboljšava odnose u obitelji, izvrsno djeluje i na vaše raspoloženje. Možete značajno povećati imovinu.
Zarađujete mnogo više nego inače. Može biti značajnih priznanja za vaš rad, a sređuju se i odnosi s prijateljima i kolegama. Vaša popularnost raste pa, ako ste bili sami, može početi ozbiljna nova veza. Obiteljski su odnosi općenito odlični. Na poslu ste marljivi, moguć je napredak u karijeri. Aktivan je Uran pa biste se mogli sukobiti s normama ponašanja u vašoj sredini ili poželjeti na poslu napraviti nešto posve novo – takve porive, međutim, odlučno otklonite! Budite posve konzervativni, ništa bitno ne mijenjate.

VAGA

Što više pažnje posvetite djeci, ali i partneru. Vaš svakodnevni život sada može poprimiti znatno harmoničnije obrise nego što je ove godine uobičajeno. Nije nužno da upadate u velike troškove, to se može riješiti i na “bezbolniji” način!
    Dileme oko toga da li vas partner dovoljno voli i da li je prava osoba za vas - potpuno će nestati. Povoljan su dan za kontaktiranje. Čut ćete mnogo toga zanimljivog i upoznati nove ljude. I na poslu je situacija je sve više u vašim rukama! Možete uspješno početi nove poslove, ugovoriti honoraran posao i razgovarati s poslovnim partnerima. Jedino, i dalje se uzdržite od većih troškova, budite oprezni u vezi sa svojom imovinom, nekretninama i sudovima. Zdravlje će se bitno popraviti.

ŠKORPION

Eventualna nova veza mogla bi biti duga i stabilna, povoljno je razdoblje i da se više posvetite ljudima koje najviše volite, a na poslu - štogod počnete raditi, uspješno ćete i završiti. Slobodno zakoračite u neki novi posao. Ako ste odlučili promijeniti okolinu, nema razloga da čekate.
Sve vam je dobro. Poslovi vam donose velik novac, a i ugled. Izvrsni su vam Jupiter i Saturn pa napredujete u karijeri i odlično zarađujete. Uspješno ispunjavate sve obaveze, možete položiti ispite, naklonjeni su vam profesori. Također suci i bankari. Moglo bi biti više i to dužih putovanja. Ugledni vam prijatelji pomažu, također i članovi obitelji. Povećana je postojanost, izdržljivost, ozbiljnost i sustavnost u poslu.

STRIJELAC

    Riješili loše Venere, sada je odlična. Mnogo ste zadovoljniji, bit će komplimenta i priznanja. Dobro se osjećate u društvu osobe koja vam je emocionalno jako važna, a možete prekinuti i dosadašnju eventualnu osamljenost. Mnogo je ugodnih društvenih kontakata.
I poslovi će se značajno poboljšati. Kreativni ste i poduzetni. Merkur vam obećava mnogo susreta, razgovora i uspješno okončanih poslova. Sada može biti i materijalne koristi, možete očekivati povećanje zarade ili barem darove. Lako ćete obavljati svakodnevne poslove, a i poslovne razgovore vodite smireno i razumno. Zbog svega možete očekivati smirivanje neugodnih odnosa sa starijim kolegama i nadređenima. Uz to, bit ćete znatno boljeg zdravlja nego do sada.

JARAC

Emocionalni bi vam život mogao biti znatno bolji kada ne biste bili toliko svadljivi! Budite manje agresivni prema partneru jer vaše takvo ponašanje može ostaviti dublje - i neugodne - posljedice na vašu vezu.
 Imat ćete teškoća u organiziranju posla. Bit će ponekog trača na vaš račun i pripazite da svoj bijes ne iskalite na nedužnim ljudima oko vas. Merkur vam stvara probleme u prometu, komunikaciji s kolegama, otežava obavljanje svakodnevnih poslova, smanjuje snalažljivost. Često stvara i psihičke probleme. Ipak, imate dobrog Saturna, koji povećava izdržljivost te dobrog Jupitera zbog kojeg i dalje odlično zarađujete. Nema, dakle, mjesta tolikoj svadljivosti i mrzovolji! Radije pripazite na ugroženo zdravlje.

VODENJAK
Što više izlazite vani, velika je vjerojatnost da ćete se upoznati sa zanimljivim ljudima. Uz malo odlučnosti i akcije možete ostvariti čak i ono što je dosad bilo samo predmet mašte. Također bi vam dobro došlo i neko kraće putovanje.
Bit ćete sretno zaljubljeni, mogli biste dobiti zaista mnogo pohvala. I šanse za uspjeh u poslu postaju sve veće, poslovi vas neće zamarati te će se odvijati mnogo bolje nego očekujete. Možete očekivati manji novčani dobitak te sklapanje novih poslova. Prijatelji će biti skloni da se s vama upuste i u neizvjesnije projekte. Bit ćete u odličnom odnosu s kolegama, osobito mlađim. Imate razumijevanje i podršku bliskih osoba. S njima se uistinu dobro slažete. I zdravlje je znatno bolje.

RIBE

    Ovog tjedna dolazi do popuštanja napetosti. Društveni su vam kontakti manje nepovoljni nego do sada. Opet povećana spretnost u poslovima donijet će izvrstan rezultat koji će se odraziti i na zaradu.
    U jednom „poslu“ privatne naravni možete uspostaviti dobar odnos s nekom nepoznatom osobom, no, razmislite o tomu koliko to može potrajati! Kako bilo, odlično djelovanje Jupitera označava sretno razdoblje, s brojnim mogućnosti uspjeha i na poslu i u društvu. Velika je pomoć uglednih prijatelja. Slažete se s članovima obitelji, ili ju sada možete zasnovati. Dobro je vrijeme za studij i duga putovanja. Moći ćete si priuštiti veće kupovine i troškove. Čuvajte se, i na poslu, riskantnih poslova te veza s nepoznatim ljudima.

Vezane vijesti

Bujna mašta proroka i za 2012.

Bujna mašta proroka i za 2012.

Ali kod proročanstva je recept jednostavan: što nerazumljivije to bolje, jer se tada može kriviti loše tumačenje. Još u Antici se rijetko poduzimao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika