03.09.2008. / 14:13

Autor: Nina Tomljanović

Srbija - EU

Srbijanska skupština počela raspravu o ratifikaciji SSP-a

Obralagajući vladin prijedlog da parlament ratificira SSP, potpredsjednik srbijanske vlade Božidar Đelić, pozvao je zastupnike na njegovo prihvaćanje

Nakon jednomjesečne pauze u radu te jučerašnje opstrukcije radikala, skupština Srbije danas je započela prijedloga ratifikacije Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju Srbije s Europskom unijom.

U tijeku je sjednica na kojoj je predstavnik zastupničke skupine Srpske radikalne stranke (SRS) Dragan Todorović rekao da će vladajućoj koaliciji dati šansu, ali kako to ne znači da će radikali odustati od svojih zahtjeva da dobiju odgovore na pitanja o incidentima tijekom mitinga potpore haškom optuženiku Radovanu Karadžiću 29. srpnja 2008. godine.

Obralagajući vladin prijedlog da parlament ratificira SSP, potpredsjednik srbijanske vlade Božidar Đelić, pozvao je zastupnike na njegovo prihvaćanje ističući da će tako Srbija krenuti u budućnost koja je u Europskoj uniji.

Velik broj zastupnika se prijavio za raspravu, a s žestokim kritikama na Đelićev govor mogli su se čuti radikali Vojislava Šešelja.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika