Objavljeno u Nacionalu br. 672, 2008-09-29

Autor: Ante Mihić

Trend

Samsungov fotoaparat od 10 megapiksela

Samsungova poslovna jedinica Digitalni fotoaparati najavila je da će krenuti u osvajanje vodeće pozicije na tržištu ispunjavajući različite potrebe korisnika. Samsung će predstaviti novitete kombiniranjem postojećih rješenja i tehnologija kako bi odgovorio na potrebe i želje korisnika s linijom proizvoda za 2009.

Prepoznajući korisničke želje za fotografiranjem objekata na velikim udaljenostima fotoaparatom koji nije težak za nošenje, na ovogodišnjem sajmu Photokina Samsung je predstavio HZ1, prvi kompaktni digitalni fotoaparat na svijetu s 10x zoomom i širokokutnim 24-milimetarskim objektivom.

HZ1 korisnicima omogućuje izradu oštrijih i širih fotografija iz daljine. Predstavljanjem modela HZ1 Samsungova poslovna jedinica Digitalni fotoaparati ulaže na tržište kompaktnih fotoaparata sa snažnim zoomom, ali i jača svoju cjelokupnu liniju te pokazuje svoju tehnološku inovativnost.

Vezane vijesti

Samsung predstavio Galaxy Ace Duos

Samsung predstavio Galaxy Ace Duos

Samsung je najavio novi mobilni telefon, Samsung Galaxy Ace. Dizajniran za korisnike koji žive aktivnim načinom života, Galaxy Ace Duos bit će… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika