01.10.2008. / 10:40

Autor: Nina Tomljanović

Beograd

Nikolić u bolnici zbog stresa ili kletvi?

Nikolić je jučer ujutro osjetio jake bolove i bio je loše, tako da je, umjesto u Skupštini, čitav dan proveo obavljajući pretrage u bolnici

Bivši čelnik srpskih radikala Tomislav Nikolić zbog bolova u prsima i visokog krvnog tlaka je završio u bolnici, piše Press.

Nikolić je jučer ujutro osjetio jake bolove i bio je loše, tako da je, umjesto u Skupštini, čitav dan proveo obavljajući pretrage u bolnici. Pretrage su pokazale da Nikolić nema nikakvo oboljenje, nego je riječ o posljedicama umora i stresa kojima je u posljednje vrijeme izložen od kada je napustio Srpsku Radikalnu stranku (SRS). "Dobro sam, ne sekirajte se... Tijekom prijeepodneva osjetio sam bol u grudima. Prvo sam pomislio da je to nešto trenutno, ali pošto se bol nekoliko puta ponovila, posumnjao sam na srčane probleme. Zato sam i došao na Institut Dedinje kod iskusnog kardiologa Boška Đukanovića. On mi kaže da je sve u redu i da analize pokazuju da su u pitanju umor i stres. Analize krvi pokazuju da su mi trigliceridi i kolesterol kao u mladića, mogao bih ponovo služiti vojsku“, rekao je Nikolić za Press.

Članovi Nikolićevog bivšeg zastupničkog kluba za njegovo loše zdravstveno stanje krive kolegicu iz Skupštine Vjericu Radetu koja je po nalogu Vojislava Šešelja na Nikolića bacila prokletstvo. Na pitanje da li smatra da su njene kletve možda krive što je Nikolić završio u bolnici, Vjerica Radeta kratko je telefonski kazala: "Da li ima netko problem sa zdravljem, pa ide u bolnicu, osobna je stvar svakog pojedinca, i ja o tome neću govoriti“.

Vezane vijesti

EU od Nikolića očekuje konstruktivnu ulogu u regiji

EU od Nikolića očekuje konstruktivnu ulogu u regiji

Predstavnici Europske unije pozvali su u četvrtak novog predsjednika Srbije Tomislava Nikolića da "riječima i djelima" igra pozitivnu i konstruktivnu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika