03.10.2008. / 17:04

Autor: Nina Tomljanović

Priopćenje gradonačelnika

Bandić: "To nije bilo navijanje već huliganski ispadi"

Bandić u priopćenju ističe da, premda je većina navijača Dinama dostojanstveno bodrila svoj klub, ovakvi ispadi i incidenti sve to zasjenjuju

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić najoštrije je osudio "huligansko divljanje dijela Dinamovih navijača u Pragu i njihove apsolutno neprihvatljive ideološko-političke geste i poruke".

"To nije bilo navijanje, to nije bilo izražavanje podrške i ljubavi prema klubu, nego huliganski ispadi koji sramote Dinamo i štete međunarodnom ugledu Zagreba i svih njegovih građana", navodi se u današnjem priopćenju zagrebačkog gradonačelnika.

Bandić u priopćenju ističe da, premda je većina navijača Dinama dostojanstveno bodrila svoj klub, ovakvi ispadi i incidenti sve to zasjenjuju.

Uputio je i pismo isprike praškom gradonačelniku Pavelu Bemu u kojem ga uvjerava da će učiniti sve da se tako nešto nikada ne ponovi.

Podsjetimo, navijači Dinama sukobili su se s policijom na ulicama Praga, dan uoči utakmice hrvatskog prvaka sa praškom Spartom. Bad Blue Boysi su bacali boce i ostale predmete na građane, nakon čega su na intervenciju 70-tak policajaca, uzvratili kamenjima i bocama. Nitko od navijača navodno nije uhićen, a jedan je policajac ozlijeđen.

Vezane vijesti

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

Europska nogometna organizacija (UEFA) kaznila je Hrvatski nogometni savez (HNS) s 80.000 eura zbog neprimjerenog ponašanja hrvatskih navijača na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika