19.10.2008. / 16:06

Autor: Petra Horvat

U sjeni razvoda

Guy Ritchie se nakon razvoda s Madonnom veseli 'ševi do mile volje'

Britanski redatelj iz, kako je rekao, katastrofalnog braka izlazi 60 milijuna funti bogatiji i sada se raduje obogaćenju svog seksualnog života. Boriti će se za svog biološkog sina Rocca kojeg želi odgojiti u Londonu

Britanski tabloid je obavio najavu Guya Ritchiea, britanskog redatelja koji se razvodi od pop ikone Madonne, da će nakon razvoda napokon obogatiti svoj seksualni život.

Tijekom braka koji je trajao 10 godina, za koji sada tvrdi da je bio katastrofalan, navodno je bio vjeran. Redatelju su se tijekom braka nabacivale žene koje je on odbacivao radi bračne sreće. Apstinenciju sada želi nadoknaditi jer je nezadovoljan brakom koji je iza njega. Prijateljima je kazao da su Madonni pjesma i ples uvijek bili ispred bračne zajednice.

Guy Ritchie je navodno izrazito zadovoljan sporazumom koji su postigli odvjetnici slavnog para koji se razvodi, prema kojem će Guy dobiti 20 milijuna funti u gotovini, a s nekretninama koje će mu ostaviti biti će bogatiji za 60 milijuna funti.

Britanski 40-godišnji redatelj će dobiti imanje u južnoj Engleskoj od 485 hektara, a pripast će mu i pub Punch Bowl u Mayfairu u Londonu. Prema procjeni financijskih stručnjaka, bez Madonnine imovine ima 25 milijuna funti.

Par još nije postigao dogovor oko skrbništva nad djecom: Lourdes (12), Rocco (8), David (3). Britanski tabloidi navode da bi moglo biti sudskih natezanja oko skrbništva jer Madonna želi živjeti u New Yorku, dok Guy želi da Rocco, njegov biološki sin za kojeg će se sudski boriti, bude odgojen u Londonu.

Vezane vijesti

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Osnivač francuske krajnje desne Nacionalne fronte Jean-Marie Le Pen je rekao u četvrtak da će nagovoriti svoju kćer Marinu, koja ga je naslijedila na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika