17.11.2008. / 09:14

Autor: Marko Biočina

Lokalni izbori

Radimir Čačić krenuo u borbu za Zagreb

Hrvatska narodna stranka jučer je održala veliki skup na Jarunu i time simbolički započela predizbornu kampanju u Zagrebu. Iako to nije želio potvrditi, predsjednik stranke Radimir Čačić će vrlo vjerojatno vjerojatno biti i kandidat za zagrebačkog gradonačelnika. Čačić je na skupu govorio o svojoj mogućoj kandidaturi, ali nije ju želio i službeno potvrditi.

"Ako se odlučim ući u borbu za gradonačelnika, najvažnije će biti ući u drugi krug. U tom slučaju nema unaprijed riješenih utakmica, No, ovdje smo da otvorimo kampanju tijekom koje ćemo upozoriti na neke stvari koje zahtijevaju velike promjene, prije svega odnos vlasti prema građanima ovoga grada", rekao je Čačić.

On je također u svom govoru kritizirao hrvatskog premijera Ivu Sanadera rekavši kako mjere koje on provodi nisu rješenje za recesiju. Čačić će uskoro objaviti svoj strateški dokument u kojem će biti sadržane konkretne mjere za koje Čačić smatra da mogu pomoći u ublažavanju krize.

Vezane vijesti

'Nema više naplaćivanja opomena'

'Nema više naplaćivanja opomena'

Vlada je Hrvatskom saboru uputila Prijedlog zakona o javno-privatnom partnerstvu. Prema riječima prvog potpredsjednika i ministra gospodarstva… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika