09.01.2009. / 18:15

Autor: Anamarija Kronast

Nina Morić odbila psihijatrijsko liječenje

Premda su joj stručnjaci savjetovali da nastavi sa seansama kako bi se trajno riješila nagomilane emocionalne napetosti, manekenka se ipak nije pojavila u bolnici

Liječnici su zabrinuti za manekenku koja odbija liječenjeLiječnici su zabrinuti za manekenku koja odbija liječenjeNakon što je popila dvadesetak tableta za spavanje zbog čega su joj u milanskoj bolnici ispumpali želudac, hrvatska manekenka Nina Morić upućena je na psihijatrijsko liječenje. Naime, 32- godišnja starleta slomila se pod pritiskom ljubavnih problema i u stanju opće rastrojenosti popila umalo fatalnu dozu sedativa.

Srećom, bolnica je blizu njezinog talijanskog doma pa joj je život spašen, no liječnici se slažu u tome da bi morala nastaviti psihijatrijsko liječenje.


Tijekom fatalne noći Nina je razgovarala s psihijatrom, a već se idućeg dana trebala javiti na još jednu seansu, no doznajemo da se nije pojavila. I iz bolnice je otišla samovoljno, odnosno potpisala je da odlazi na vlastitu odgovornost.
Nakon što je otišla kući, uz Ninu su stalno njezini roditelji, te sinčić Carlos Maria (6).

Vezane vijesti

Analgetici nisu uvijek najbolje rješenje!

Analgetici nisu uvijek najbolje rješenje!

Hugh Laurie - šarmantni, pronicljivi, britanski ”pokvarenjak” u američkoj ulozi dr. Housea zasigurno je ulogom liječnika koji ima rješenja za sve… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika