13.01.2009. / 19:47

Autor: Anamarija Kronast

Vlatka Pokos prva žrtva recesije među poznatima

Riječki HNK otkazao joj je angažman u komediji Dodaj jedno mjesto za stolom u kojoj je trebala odigrati glavnu ulogu, no na kraju su zaključili da nemaju novca za takvo gostovanje. Pjevačica zbog toga ne očajava, posvetila se vlastitom novom albumu

Vlatka se ne uzrujava zbog otkazanog angažmana jer će tako imati više vremena za rad na novom albumuVlatka se ne uzrujava zbog otkazanog angažmana jer će tako imati više vremena za rad na novom albumuNakon što im je angažman Severine Vučković donio popularnost i doveo mnoge znatiželjnike u kazalište, u riječkom HNK Ivan pl. Zajc kanili su još jednim gostovanjem pjevačice vratiti publiku u kazalište.

Riječ je o Vlatki Pokos koja je trebala gostovati glazbenoj komediji "Dodaj jedno mjesto za stolom". Ideja je bila da odigra glavnu žensku ulogu i to na talijanskom jeziku koji odlično govori.

Pjevačicu i voditeljicu je namjeravo angažirati redatelj Branko Žak Valeta, no čini se da su i tamo odlučili stegnuti remen. Umjesto Vlatke, ulogu će odigrati Elvira Nachinovic, članica Talijanske drame koja je bila predviđena kao zamjena.

Ipak, kako je recesija zahvatila i kulturu, nenadano je dobila Vlatkinu ulogu.
Srećom za Vlatku, ona još nije bila ni na jednoj probi pa nije potrošila vrijeme ni za što.
Trenutačno se time ne zamara previše, kao ni ljubavim životom jer se posvetila pjevanju. Sa svojim producentom Antom Pecotićem radi na novom albumu za koji je uvjerena da će biti zreliji od dosadašnjih.

Vezane vijesti

Ravnatelj Baleta riječkog HNK dobio otkaz

Ravnatelj Baleta riječkog HNK dobio otkaz

Ravnatelju Baleta riječkog HNK Ivana pl. Zajca Staši Zurovcu 20. travnja otkazan je ugovor o radu zbog nepridržavanja obveza iz radnog odnosa,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika