15.01.2009. / 11:41

Autor: Anamarija Kronast

Orco grupa odbila hvarskog Boba Marleya

Stjepan Barišić Gego danima je kritizrao vlasnika Sunčanog Hvara, a to mu se na koncu obilo o glavu jer su mu poduzetnici zabranili da pjeva u njihovim hotelima pa je ostaop bez unosne gaže

Pjevaču je, usred recesije, izmakla unosna gažaPjevaču je, usred recesije, izmakla unosna gažaHvarski pjevač Stjepan Barišić Gego više se smije nastupati u hvarskom hotelu Adrana, u vlasništvu Orca grupe! Vijest je to koja je poput munje proširila sunčanim otokom jer je Gegin nastup bio predviđen u sklopu promocije jednog automobila, a čitav je event trebala organizirati zagrebačka autokuća.


Dakako, čini se da se radio račun bez krčmara jer u autokući nisu znali za prilično loše odnose koji bladaju između hvarskog Bob Marleya i Orco grupe.


Naime, na svom je otoku pjevač, osim po glazbi, prilično popularan i po činjenici da neštedimice kritizira vlasnika Sunčanog Hvara.
Naravno, kako to već kod nas biva, na kraju se sve zataškalo. Gego je kazao da dogovor nije postignut, a autokuća je na brzinu unajmila klapu.
Hoće li Gego ubuduće paziti što kome priča, vidjet će se. Očito je, naime, da se njegov glas daleko čuje!

Vezane vijesti

J. Kosor: Vjerujem da će sve poteškoće Sunčanog Hvara biti riješene

J. Kosor: Vjerujem da će sve poteškoće Sunčanog Hvara biti riješene

Premijerka Jadranka Kosor za današnjeg je boravka u Hvaru razgovarala s predstavnicima uprave Sunčanog Hvara, a novinarima je izjavila kako su je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika