15.01.2009. / 19:10

Autor: Anamarija Kronast

Vlatka Pokos: Besplatno ću glumiti u riječkom HNK! Intendantica Matošević: Ne, hvala!

Bez obzira što je pjevačica velikodušno ponudila da će se odreći honorara, u riječkom HNK ne žele mijenjati odluku o njezinom angažmanu. Postavlja se pitanje kome to smeta Vlatka Pokos


Vlatkina velikodušna gesta nije pala na plodno tloVlatkina velikodušna gesta nije pala na plodno tloNakon što je, navodno zbog štednje, dobila otkaz u riječkom HNK Ivan pl Zajc, gdje je trebala odigrati glavnu ulogu u predstavi Dodaj jedno mjesto za stolom, Vlatka Pokos odlučila je počastiti kazalište i odigrati besplatno!
To je javnosti obznanila nakon što joj je suradnja otkazana zbog štednje, a pritom je njein honorar bio minimalan.


-Moj honorar je bio gotovo simboličan, no ne vjerujem da je to bio razlog otkaza. Ako je novac u pitanju, odigrat ću i besplatno-kazala je pjevačica uvjerena kako je pitanju sve drugo osim honorara.
No, unatoč tome, u riječkom HNK-u očito ne trebaju veći PR jer su ga već sada dovoljno dobili. Njezinu velikodušnu gestu uopće ne cijene.


Naime, intendantica Nada Matošević je kazala kako je odluka o otkazivanju angažmana Vlatki Pokos već donesena i nemaju ju najmeru mijenjati.
Vlatku je to rastužilo, ali raduje se nastavku rada na svom novom albumu.

Vezane vijesti

Snježana Mehun: 'Naplatiti ću Vlatki njene laži'

Snježana Mehun: 'Naplatiti ću Vlatki njene laži'

Snježana Mehun ovih dana se na sudu žestoko raspravlja sa svojom bivšom prijateljicom, voditeljicom i pjevačicom Vlatkom Pokos koja ju je, prema… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika