16.09.2010. / 09:17

Autor: Nacional.hr

Vlatka Pokos će u novoj knjizi pisati o muškarcima i karijeri

Pisanje smatra najaboljom psihoterapijom, a u novoj autobiografiji iznijeti će vlastita razmišljanja o pripadnicima jačeg spola, a smatra da ne bi bilo loše da se osvrne i na početak karijere

Vlatka PokosVlatka PokosNakon 'Života u raju', knjige u kojoj je uglavnom pisala o bivšem suprugu Josipu Radeljaku, Vlatka Pokos piše novu knjigu.

Kako je kazala u sinoćnjem Exkluzivu, pisanje smatra najaboljom psihoterapijom, a u novoj autobiografiji iznijeti će vlastita razmišljanja o pripadnicima jačeg spola, a smatra da ne bi bilo loše da se osvrne i na početak karijere, odnosno ono vrijeme kada se preselila u Zagreb.

Hoće li i u ovoj knjizi spomenuti bivšeg supruga, tek ćemo saznati.

Podsjetimo, u 'Životu u raju', Vlatka Pokos je osim o Dikanu pisala o Miji Begović, odnosu sa Snježanom Mehun i pjevačicom Alkom Vuicom koja je ujedno i Radeljakova jako dobra prijetaljica.

'Naslov knjige moj je životni moto. Unatoč svim usponima i padovima nastojala sam kroz život kročiti uzdignute glave vjerujući u ljubav i dobrotu', rekla je Vlatka Pokos tijekom predstavljanja na trogirskoj rivi te nadodala 'Hvala svim ljudima i bliskim osobama koji su mi bili podrška kroz život, a posebice hvala maloj Lani koja me uvijek podsjećala što znači istinski voljeti'.

Vezane vijesti

Snježana Mehun: 'Naplatiti ću Vlatki njene laži'

Snježana Mehun: 'Naplatiti ću Vlatki njene laži'

Snježana Mehun ovih dana se na sudu žestoko raspravlja sa svojom bivšom prijateljicom, voditeljicom i pjevačicom Vlatkom Pokos koja ju je, prema… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika