16.01.2009. / 11:28

Autor: Anamarija Kronast

Naomi se nagodila s bivšom sluškinjom

Udarci, deranja, pljuvanje i vrijeđanje samo su dio repertoara kojim zvijezda modnih pista časti one koji joj se ne sviđaju. Srećom, ima sposobne odvjetnike

Superzvijezda ima dobre odvjetnikeSuperzvijezda ima dobre odvjetnikeTužba kojom je Gaby Gibson, bivša sluškinja Naomi Campbell, tužila svoju poslodavku za okrutnost ipak je na kraju završila nagodbom.
Cifra koja je zadovoljila obje nije poznata, ali zna se da su odvjetnici oduševljeni uvjetima dogovora.

Naime, u studenom 2006. godine Gaby je tužila supermodela zbog udaranja, deranja i vrijeđanja. Crnu panteru navodno je isprovocirala činjenica da sluškinja nije uspjela isprve naći njezine omiljene traperice s potpisom Stelle MaCartney.
Odvjetnik oštećene tvrdio je da je Naomi tada bila u agresivnoj fazi zbog čega se iskalila na njegovoj klijentici.
Dakako, Naoimin je odvjetnik rekao kako sve to nije istina.

Doduše, godinu dana nakon podnošenja tužbe, sud je naložio supermodelu pohađanje satova za kontrolu bijesa, te 200 sati društveno korisnog rada. Taj je dio zaslužila nakon što je udarila i pljunula policajca.

Sve to nije Naoimi nagnalo na promjenu ponašanja, zvijezda je zapravo zaključila da je okružena ljudima koji ju žele iskoristiti.

Vezane vijesti

HDS ZAMP nije vratio obeštećenje od nekoliko milijuna kuna

HDS ZAMP nije vratio obeštećenje od nekoliko milijuna kuna

Hrvatsko društvo skladatelja - Zaštita autorskih muzičkih prava tvrdi kako su obeštetili 53 diskriminirane tvrtke isplativši im milijun kuna, no… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika