18.01.2009. / 18:54

Autor: Vladimir Radičević

Košarkaše Partizana dočekalo više od 9000 zadarskih navijača

Današnja je utakmica regionalne NLB lige između Zadra i Partizana u sjeni Svjetskog rukometnog prvestva koje se održava u Hrvatskoj. No, ipak je vjerna zadarska publika napunila tribine dvorane "Krešimira Ćosića" u Višnjiku

Dok cijela Hrvatska živi za rukomet i sanja još jedno svjetsko zlato rukometne reprezentacije predvođene Ivanom Balićem u najkošarkašijem gradu na svitu Zadru u 18.30 započela je možda i najvažnija utakmica košarkaškoga kluba Zadar. Naime, u grad je stigao prvoplasirani beogradski Partizan kojeg je u novoj modernoj dvorani "Krešimir Ćosić" dočekalo više od 9000 navijača.

Zadarski je Tornado, usprkos Svjetskom rukometnom prvenstvu, napunio dvoranu u Višnjiku Zadarski je Tornado, usprkos Svjetskom rukometnom prvenstvu, napunio dvoranu u Višnjiku Ako Zadar uspije nadigrati momčad Partizana, koja je prošlog tjedna nadigrala aktualne Prvake Europe CSKA iz Moskve, to će zaista biti pravi podvig. No, pobjeda bi bila i vrlo važna iz razloga što Zadar želi domaćinstvo Final Foura regionalne NLB lige, a ako na kraju sezone bude među najboljih četiri dobio je garanciju kako će dobiti domaćinstvo. Obzirom da prvak NLB lige dobiva novih 15 bodova za nastup u Euroligi u sezoni 2009/10. nije potrebno naglasiti kako bi upravo ova utakmica mogla Zadru donijeti toliko željenu Euroligu.

Kako je Cibona nedavno poražena u zadarskoj dvorani u Višnjiku, moguće je kako će košarkaši Zadra nošeni atmosferom prepunih tribina nastaviti svoj niz nepobjedivosti kod kuće.

Vezane vijesti

Metalfest Hrvatska 2012 - jeftinije ulaznice do 01. 06.

Metalfest Hrvatska 2012 - jeftinije ulaznice do 01. 06.

Samo su četiri dana ostala do početka Metalfesta Hrvatska 2012, festivala koji će po mnogo čemu biti poseban. Uz to što je prvi, povijesni Open air… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika