19.01.2009. / 14:04

Autor: Hina

Glavni tajnik NATO-a kazao Sanaderu da se osobo zauzima za Hrvatsku

Predsjednik Vlade i glavni tajnik su razgovarali i o daljnjim koracima usmjerenima k završetku procesa ratifikacije i ulasku Hrvatske u punopravno članstvo u NATO-u

Ivo Sanader i glavni tajnik NATO saveza  Jaap de Hoop SchefferIvo Sanader i glavni tajnik NATO saveza Jaap de Hoop SchefferHrvatski premijer Ivo Sanader telefonski je razgovarao u ponedjeljak ujutro s Jaapom de Hoop Schefferom, glavnim tajnikom NATO-a, o ratifikaciji Protokola o pristupanju Hrvatske Sjevernoatlantskom savezu, priopćeno je iz Vlade.

Sanader i Scheffer u razgovoru su izmijenili informacije o tijeku procesa ratifikacije Protokola o pristupanju Republike Hrvatske NATO-u te o organizaciji susreta na vrhu NATO-a, koji će se održati 3. i 4. travnja u Strasbourgu i Kehlu, na francusko-njemačkoj granici, navodi se u priopćenju.

Tim summitom će se obilježiti 60. obljetnica NATO-a.

Jaap de Hoop Scheffer je također izvijestio hrvatskog premijera o naporima koje osobno poduzima kako bi se što prije završio proces ratificiranja Protokola o pristupanju Republike Hrvatske NATO-u.

Predsjednik Vlade i glavni tajnik su razgovarali i o daljnjim koracima usmjerenima k završetku tog procesa i ulasku Hrvatske u punopravno članstvo u NATO-u, stoji u priopćenju.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika