22.01.2009. / 16:00

Autor: Katarina Curavić

Seks news: 3 poze koje jamče vrhunac

Možda vi već odavno znate bazu, a ako vas zanima nadogradnja pročitajte što još možete učiniti kako bi seks s partnerom bio jednako strastven kao na početku veze

Možda mislite da već sve znate, no sigurno ima stvari koje tek trebate otkritiMožda mislite da već sve znate, no sigurno ima stvari koje tek trebate otkritiJednostavnost je ključ uspjeha. Eksperimentiranje ne mora biti komplicirano da bi ostvarili željeni učinak svaki put kada vodite ljubav. Koncentrirate li se na akrobacije pod plahtama, one će vas, upravo suprotno od namjere da se maksimalno pozabavite istraživanjem užitka, odvući u krivom smjeru. Misli koje vam tada prolaze kroz glavu su najčešće preispitivanje vještine ovog ili onog položaja te koliko ste zapravo dobri u tome što radite.

Zapamtite, sve što trebate znati je prepustiti se i opustiti. Modificiranjem osnovnih točaka u već poznatim pozama ne samo da proširujete seksualne obzore već to znanje možete prenijeti svom partneru, a on će ga primijeniti na vama...

1.)Misionarski položaj više neće imati isto značenje kad isprobate slijedeće: ispod stražnjice stavite jastuk tako da vam podigne bokove, a noge dignite i zabacite ih prema ramenima. Osjećati ćete se kao da ste savijeni na pola. Jastuk ispod stražnjice omogućit će vam da lakše mičete bokovima, dok partner u gornjoj poziciji pritiskom svoje zdjelice jače stimulira vaš klitoris. Ovo je inače najomiljenija poza medu partnerima jer je vrlo intimna zbog samog položaja njihovih tijela, licem u lice. Žene u ovoj pozi diktiraju slijed seksa kao i brzinu pokreta što ih čini iznimno svestranima jer ništa im nije zabranjeno činiti.

2.)Doggie style poza mentalno ima škakljive konotacije o vrućem seksu, nekoliko izmjena i ona može postati orgazmična.Lezite na trbuh i lagano podignite stražnjicu kako bi partner lakše ušao u vas. Može se osloniti na ruke kako bi se lakše kretao ili potpuno leći na vas. Iako nemate izravan kontakt oči u oči s partnerom, užitak neće izostati. U ovoj pozi se nećete dugo zadržati jer je naporna za vašeg partnera. Ipak, iskoristite to malo vremena da uživate u potpunosti!

3.)Ples u krilu je poza koju voli jako malo žena iako muškom dijelu publike ovaj položaj ostvaruje najskrovitije želje i maštarije. Razlog izbjegavanja je nesigurnost zbog izloženosti cijelog tijela partnerovim očima što kod mnogih žena stvara određenu neugodu. Budite sigurni, muški mozak prilikom seksa ne primjećuje sitnice kao što su višak kilograma ili celulit. Dok god mu činite ugodu, za njega postojite samo vi.

Smjestite se u njegovo krilo,možete se osloniti na koljena ali i zamoliti partnera da se podigne kako bi ga obavili nogama.U ovom položaju vi manevrirate što vam daje slobodu pokreta cijelim tijelom. Ako se nagnete malo natrag i oslonite na ruke, vaša G-točka bit će bolje stimulirana.

Rizik u seksu jednak je bilo kojem drugom riziku u životu. Isplati li se upustiti u neka nova iskustva ili je sve već postojeće dobro uhodano pa je svaka promjena suvišna?

Kompatibilnost među partnerima odražava se i kod pitanja novih sfera u seksu. Zato radite sve sto vas čini sretnima i ispunjenima...male greške na početku vode sretnijem kraju igre zvane SEKS.

Vezane vijesti

Pola Hrvatica ne koristi kontracepciju

Pola Hrvatica ne koristi kontracepciju

Treće godišnje višenacionalno istraživanje koje istražuje stavove mladih prema seksu i kontracepciji predstavljeno je danas s ciljem obilježavanja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika