22.01.2009. / 17:57

 

Video: Samo 12 posto Srba prijavilo bi Mladića za milijun eura

U slučaju Mladića, nitko nije pogodio točan postotak o onima koji bi prijavili Mladića, pa srpska televizija sada nudi 180 tisuća dinara.

Prema istraživanju emisije Stanje nacije, koja se emitira na srpskoj televiziji B92, samo 14,29 posto građana Srbije prijavilo bi Ratka Mladića za nagradu od milijun eura. Na temelju telefonske ankete koju je provela agencija Strategic marketing, velika većina ispitanika, njih čak 65,14 posto ne bi prijavili haaškog bjegunca, a 20,57 posto ne zna što bi napravili ako bi im se pružila takva prilika.

Interesantno je da je svaki četvrti ispitanik od 18 do 29 to spreman učiniti. Emisija Stanje nacije svakodnevno postavlja anketno pitanje, kojim se provjerava stanje javnog mnijenja u Srbiji po pitanju raznih političkih i društvenih tema. Svaki dan gledatelji imaju priliku osvojiti novčani iznos, a uvjet je da moraju pogoditi ishod ankete. U slučaju Mladića, nitko nije pogodio točan postotak o onima koji bi prijavili Mladića, pa srpska televizija sada nudi 180 tisuća dinara.

Vezane vijesti

Suđenje Mladiću odgođeno na neodređeno vrijeme

Suđenje Mladiću odgođeno na neodređeno vrijeme

Međunarodni kazneni sud za bivšu Jugoslaviju priopćio je u ponedjeljak kako se suđenje bivšem vojnom zapovjedniku bosanskih Srba Ratku Mladiću odgađa… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika