23.01.2009. / 17:52

Autor: Hina

Pakistan: Deset osoba ubijeno, napad se pripisuje SAD-u

Sumnja se da je tri projektila ispalila bespilotna letjelica američkih snaga, a to je prvi takav napad otkako je Barack Obama postao predsjednikom SAD-a

Projektili su pogodili kuću u selu dva kilometra od Mir AlijaProjektili su pogodili kuću u selu dva kilometra od Mir AlijaU napadu bespilotne letjelice u pakistanskoj pokrajini Sjevernom Waziristanu ubijeno je deset osoba, rekli su u petak dužnosnici obavještajnih služba i mještani.

Projektili su pogodili kuću u selu dva kilometra od Mir Alija, većeg grada u pokrajini na granici s Afganistanom, rekli su dužnosnici. "Iz ruševina je izvučeno deset tijela", rekao je telefonom agenciji Reuters seljanin Ismail Wazir.

Dodao je da su među ubijenima vlasnik kuće, dva brata i trojica njegovih nećaka, a dužnosnici obavještajnih služba rekli su da su među ubijenima i strani militanti ne navevši njihov identitet.

Sumnja se da je tri projektila ispalila bespilotna letjelica američkih snaga, a to je prvi takav napad otkako je Barack Obama postao predsjednikom SAD-a.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika