26.01.2009. / 08:11

 

Ekskluzivno u Extri: Maša Pavleković nova je djevojka Ivana Balića

Hrvatski rukomentni reprezentativac Ivano Balić već je nekoliko mjeseci u vezi s 26-godišnjom Zagrepčankom Mašom Pavleković, a njihov tajni ljubavni sastanak ispred njegova stana na Trešnjevci snimila je Extrina ekipa, kojoj je Balić potom rekao kako svoju djevojku skriva od javnosti jer ga je strah reakcije sina Dina kojeg ima iz prošlog braka

Extra prva objavljuje fotografije nove djevojke Ivana BalićaExtra prva objavljuje fotografije nove djevojke Ivana BalićaIvano Balić, dvadesetdevetogodišnji hrvatski reprezentativac koji je nekoliko puta proglašen najboljim svjetskim rukometašem, opet je u vezi. Njegova nova ljubav je dvadesetšestogodišnja Zagrepčanka Maša Pavleković, a njihov tajni ljubavni sastanak ispred stana Ivana Balića na zagrebačkoj Trešnjevci snimila je ekipa magazina Extra.

Nakon što se u rujnu 2006. godine Ivano Balić, nakon sedam godina braka, rastao od tadašnje supruge Ivane Balić s kojom ima i osmogodišnjeg sina Dina, mnogi su se pitali koja će djevojka ponovno osvojiti njegovo srce.

Pisalo se i kako je Ivano Balić u vezi s prijateljicom svoje bivše supruge Ivane, bivšom Miss Hrvatske Ivanom Ergić, a potom i da je u vezi s pjevačicom Natali Dizdar. Ipak, takve su navode uvijek opovrgavali svi uključeni u priču. Nedavno je tako fotografiran i s Mirelom Vukas, suprugom svog najboljeg prijatelja, rukometaša Ivana Vukasa, za koju su novinari posumnjali kako je riječ o njegovoj novoj djevojci.

Ipak, vezu s Mašom Pavleković nije demantirao. Kada je Maša Pavleković izišla iz svog srebrnog Mercedesa A-klase, pred zgradom Ivana Balića već je bio parkiran njegov crni sponzorski automobil Nissan Murano. U stanu su se zadržali oko sat vremena, da bi potom, nakon što su se pozdravili pred ulazom, otišli svatko svojim putem. Kada je vidio da smo ga fotografirali, Ivano Balić prišao je našem automobilu i, iako poprilično iznenađen i neraspoložen, nije bio neugodan. Rekao je kako je jedini razlog zbog kojeg taji svoju vezu to što ne zna kako bi reagirao njegov sin te se pri odlasku rukovao s nama.

I njegova djevojka Maša Pavleković je roditelj. Majka je dvoipolgodišnjeg sina Rudija kojeg ima iz braka s trgovcem automobila Hrvojem Pavlekovićem. Ipak, Maša Pavleković ne stanuje sa suprugom nego sa sinom živi u unajmljenom stanu u Zagrebu te je u tijeku njezina brakorazvodna parnica.

Kako govore njihovi prijatelji, Ivano Balić i Maša Pavleković jako su zaljubljeni, ali nisu željeli otkriti na koji su se način i kada točno upoznali. Maša Pavleković je na internetskoj stranici Facebook pod svoj status upisala da je u vezi tek sredinom siječnja ove godine, iako iz pouzdanih izvora saznajemo kako je već duže vrijeme u vezi s Ivanom Balićem, a i redakcija magazina Extra već neko vrijeme zna za njihovu vezu. Dopisujući se na Facebooku, tako je s prijateljicama komentirala da je njezin dečko najbolji na prvenstvu, kako joj nedostaje otkad je u Splitu i kako će se zabavljati nakon što hrvatska reprezentacija osvoji prvo mjesto na Svjetskom rukometnom prvenstvu. U tim dopisivanjima ga od milja zove "ribica".

Izvori bliski ljubavnom paru tvrde i da su prije početka priprema za prvenstvo Maša Pavleković i Ivano Balić svaki slobodan trenutak provodili zajedno. Najčešće se sastaju u njegovu stanu koji je dobio na korištenje od rukometnog saveza, a nerado izlaze na javna mjesta. Budući da je Ivano Balić u kolovozu prošle godine potpisao ugovor s Rukometnim klubom Zagreb, čini se kako mu ova veza zbog rukometa neće patiti.

Naime, glavni razlog razvrgnuća njegova braka bila je, bar su tako tvrdili Ivana i Ivano Balić, njihova razdvojenost. Zadnje dvije godine prije razvoda živjeli su odvojeno: Ivano Balić u Španjolskoj, a Ivana i njihov sin u Splitu. Jedan od razloga zbog kojih se par odlučio na odvojeni život je i želja Ivane Balić da nastavi sa školovanjem. Naime, njih dvoje su se upoznali kada je Ivana imala svega sedamnaest godina. Ivano Balić bio je tada devetnaestogodišnji rukometaš iz Splita. Vjenčali su se 1999. godine, a godinu dana kasnije rodio im se i sin Dino. Ivana Balić izjavila je kako su oboje u to vrijeme bili premladi i nisu bili svjesni odgovornosti koja ih očekuje. Godine 2001. obitelj Balić preselila se u Metković gdje je, nakon Splita, jedno vrijeme stanovala.

Kada je Ivano Balić potpisao ugovor za španjolski klub Portland San Antonio, cijela se obitelj preselila u Pamplonu. Njihov sin Dino nije se mogao naviknuti na novu sredinu, a i Ivana Balić imala je želju dovršiti školovanje. Odlučili su kako bi bilo najbolje da se ona s djetetom vrati u rodni Split. Dvije godine odvojenog života ipak su učinile svoje pa su nakon dužeg razmišljanja odlučili kako je najbolje da se rastanu. Ivana Balić izjavila je tada da je najgore kada bračni partneri s godinama postanu tek najbolji prijatelji. O tome je li to ispravan korak, dvojili su jedino zbog svog sina. Nedugo nakon što su se rastali, Ivana Balić odselila se sa sinom u Zagreb kako bi studirala na popularnom učilištu Vern.

U vrijeme rastave Ivano Balić živio je u Španjolskoj i, kako je u jednom intervjuu za tjednik Nacional izjavio, baš zbog toga je njegov razvod prošao bez veće medijske pažnje:

“Bio sam u Španjolskoj pa nisam ni znao što pišu hrvatske novine. Zato nisam to toliko osjetio. Dao sam izjavu o razvodu i to je bilo to. Ne znam zašto bih kometirao svoj privatni život. Rukomet mi je u tim trenucima bio ispušni ventil za tadašnje probleme.”
U istom je intervjuu rekao i kako je ritam putovanja i utakmica jako naporan i kako mu je najvažnije imati unutrašnji mir koji je, kako se čini, našao u tri godine mlađoj Maši Pavleković.

Vezane vijesti

Vujin: Balić je i dalje najbolji u Hrvatskoj

Vujin: Balić je i dalje najbolji u Hrvatskoj

Iako Ivano Balić nije igrao puno u dosadašnjem tijeku Europskog prvenstva, izjave iz tabora srpske reprezentacije svjedoče o respektu prema… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika