28.01.2009. / 07:41

 

Strava u LA-u: Izgubio posao pa ubio ženu i petero djece, a na kraju presudio i sebi

Među ubijenima su osmogodišnja djevojčica i dva para blizanaca, petogodišnje djevojčice i dvogodišnji dječaci, navela je policija

Obiteljska fotografija na stranicama FacebookaObiteljska fotografija na stranicama FacebookaTijela petoro pronađena su u utorak u kući u Los Angelesu, u predgrađu Wilmington, a policija je objavila da incident istražuje kao slučaj ubojstva i samoubojstva, objavio je CNN.

Među ubijenima su osmogodišnja djevojčica i dva para blizanaca, petogodišnje djevojčice i dvogodišnji dječaci, navela je policija.

"Nemamo razloga vjerovati da je to išta drugo osim ubojstva-samoubojstva", rekao je policijski poručnik John Romero.

Otac i tri djevojčice nađeni su u jednoj od soba na katu kuće, a majka s dječacima u drugoj. Zamjenik načelnika policije Kenneth Garner, opisao je prizor kao jedan od najjezovitijih na koje je policija ikada naišla.

Otac obitelji, za kojeg se vjeruje da je ubio djecu i majku, nazvao je hitnu službu 911 i poslao faks poruku lokalnoj TV postaji KABC.

Distributeru službe 911 rekao je da je pronašao ubijenu obitelj, dok je u poruci TV postaji priznao da ih je on ubio, navodeći kako je očajan zbog nezaposlenosti.

Policija je potvrdila da je poruku potpisao Ervin Lupoe i da je u kući pronađena njegova poruka.

Ervin Antonio Lupoe i njegova suproga Ana bivši su zaposlenici Medicinskog centra Zapadni Los Angeles, osiguravateljske tvrtke Kaiser Permanente, koja je izrazila žaljenje zbog tragedije i policiji ponudila suradnju.

Vezane vijesti

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup mons. Mate Uzinić u ime Dubrovačke biskupije izrazio je duboko žaljenje zbog tragičnog događaja koji se tijekom protekle noći… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika