30.01.2009. / 18:01

 

Austrijski monstrum Fritzl poziva najbolje psihijatre da ga proučavaju

"Dođite i proučite najtajnije mislim mog mračnog uma", poslao je poziv austrijski monstrum.

Austrijski monstrum, Josef Fritzl, koji je u podrumu svoje kuće više od 24 godine držao zatočenu svoju kćer, koja mu je tijekom tog vremena rodila sedmero djece, poslao je poziv svjetskim psihijatrima da ga pregledaju i proniknu u njegovu mračnu psihu.

"Svjestan sam da ću u zatvoru provesti mnogo vremena. Želim da me pregleda što više vodećih svjetskih psihologa, psihijatra i drugih stručnjaka. Moraju ući u dubine moje duše i na mom primjeru učiti za budućnost", rekao je Fritzl.

I vodeći austrijski forenzični psihijatar Reinhardt Haller slaže se s Fritzlom.

"Ovaj jedinstveni primjer trebalo bi što temeljitije proučiti. To je dužnost znanstvenika, kako sa stajališta medicije, tako i sa stajališta kriminalistike. Njegova osobnost je nedvojbeno vrijedna analize", uvjeren je Haller.

Suđenje Fritzlu trebalo bi početi 16. ožujka, a optužen je za ubojstvo djeteta, silovanje, incest, otmicu i porobljavanje. Ukoliko bude proglašen krivim, čeka ga doživotni zatvor.

Vezane vijesti

Analgetici nisu uvijek najbolje rješenje!

Analgetici nisu uvijek najbolje rješenje!

Hugh Laurie - šarmantni, pronicljivi, britanski ”pokvarenjak” u američkoj ulozi dr. Housea zasigurno je ulogom liječnika koji ima rješenja za sve… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika