03.02.2009. / 16:22

Autor: Anamarija Kronast

Potpuno poplavljen zagrebački stan Gorana Ivaniševića i Tanje Dragović

Dok par uživa u Americi, njihovi su susjedi u potpunoj panici jer voda iz tenisačevog stana u Dalmatinskoj probija na sve strane

Goran i Tanja trenutačno su u AmericiGoran i Tanja trenutačno su u AmericiDok naš najbolji tenisač Goran Ivanišević i njegova nevjenčana supruga Tanja Dragović s djecom odmaraju u Americi, u njihovom stanu u Dalmatinskoj ulici danas popodne se odvijala prava drama.
Naime, u stanu iznad njihovog pukla je vodovodna cijev i kompletno poplavila stan teniskog asa koji nitko nije kontrolirao pa se su se zidovi potpuno namočili, a parket se mora mijenjati.

Koliko doznajemo, prvi su reagirali susjedi koji su na sve moguće načine pokušavali stupiti u kontak s vlasnicima poplavljenog stana.
Biti će, tvrde stručnjaci, potrebno dosta posla i vremena da se situacija sanira, a nije poznato prodaju li Tanja i Goran još uvijek taj stan.
Naime, ljetos je objavljeno da za stan u Dalmatinskoj, velik tristotinjak četvornih metara, traže milijun i pol eura.
Par je, navodno, kupio 550 četvornih metara veliki penthouse, na križanju Radničke i Bunićeve, te se jednog dana tamo namjeravaju useliti.
No, čini se da će im prioritet biti sanacija stana u Dalmatinskoj.

Vezane vijesti

Ivanišević neće volonterski voditi Davis Cup reprezentaciju

Ivanišević neće volonterski voditi Davis Cup reprezentaciju

Goran Ivanišević demantirao je u srijedu navode Upravnog odbora Hrvatskog teniskog saveza kako će volonterski voditi hrvatsku Davis Cup… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika