06.02.2009. / 12:34

 

High tech ljubav: zavođenje sms porukama

Vrijeme novih tehnologija u prvi je plan bacilo i nek sasvim nova pravila zavođenja, proučite ih i nađite svoju srodnu dušu. Preko mobitela.

Zavođenje počnite sms porukomZavođenje počnite sms porukomNa koji način iskazujete simpatije odnosno pokazujete da vas malo više zanima neka osoba? Ako ste sramežljivi i nikako ne možete skupiti snage da mu to kažete u lice, primite se mobitela i krenite u osvajanje. Igra može postati jako zanimljiva, međutim da stvari ne bi krenule po zlu, nudimo vam nekoliko kvalitetnih savjeta kojih bi se trebalo pridržavati.

Izaberite pravi trenutak

Prvo i osnovno, potrebno je izabrati pravi trenutak. Ako je osoba s druge strane na poslovnom sastanku ili u društvu prijatelja teško da će zavođenje ovog tipa krenuti u pravom smijeru. Poslati ćete poruku, a velika je vjerojatnost da je druga strana možda neće ni pročitati jer je u gužvi.

Ne koristite simbole i kratice

Pri slanju prve poruke ne koristite kratice. Ovo pravilo posebno je važno jer ako osobu kojoj šaljete poruke ne poznajete dobro, on ili ona poruku će protumačiti na potpuno drugačiji način nego što ste zamišljali. Isto tako poruka ne može zvučati dovoljno seksi ako je ne razumljiva.

Zaboravite ozbiljnost

Najboljie rezultate postići ćete u trenucima kada ste dobro raspoloženi. Nikako ne smijete slati poruke poput "molim te odgovori". Takvim ispadima dajete krive signale. U većini slučajeva, druga strana neće biti previše zainteresirana za osobu koja ostavlja dojam da je frustrirana i očajna. Izbjegavajte dosadne teme. Pokušajte u poruke unijeti što više humora. Sarkazam izbjegavajte u potpunosti.

Šaljite kratke i jasne poruke

U porukama ne pišite romane. Neka poruke otkrivaju što manje detalja. Više će zagristi na kratku poruku, nego na onu koja se proteže kroz 5 redaka.

Polako s obećanjima

Flertovanje se zasniva na poticanju emocija. Dakle, osobi s kojom se dopisujete dajte do znanja da vas je nasmijala. Seksi obećanja za naredni izlazak, dobra su za poticanje uzbudljivih razgovora. Nemojte se samo previše zanijeti jer možete ostaviti potpuno drugačiju sliku o sebi.

Odgovarajte na poruke

Izbjegavajte duga čekanja s odgovorima na postavljena pitanja. Nije loša stvar ostaviti sugovornika u neizvjesnosti, no nemojte da to traje satima.

Zaključite dogovor

Želite li prestati s dopisivanjem, najavite to u poruci. Isto tako kada shvatite da ste spremni priječi na sljedeću razinu, dogovorite sastanak.

Provjerite broj

Prije svega dobro provjeritie broj na koji ćete slati poruke. Nema ništa neugodnijeg nego kad se dopisujete s pogrešnom osobom. (A.B.)

Vezane vijesti

ZET ukida plaćanje karte SMS-om

ZET ukida plaćanje karte SMS-om

ZET će od 1. veljače ukinuti mogućnost plaćanja prijevozne karte SMS porukom. Kao razlog za ukidanje ove ZET-ove usluge navodi se velika zlouporaba,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika