27.02.2009. / 13:36

Autor: Anamarija Kronast

BB Rina gola u novom Playboyu

Djevojka koja se proslavila nastupom u reality showu Big Brother odlučila je ponovno se pokušati izboriti za svojih par minuta slave, ovaj puta je obnažena pozirala za slavni muški magazin

Rina na naslovnici novog PlayboyaRina na naslovnici novog PlayboyaRiječanka Rina Dehni ovih se dana skinula za hrvatsko izdanje magazina Playboy. Navodni motiv 25- godišnjakinje, koja se proslavila ulaskom u Big Brotheru kuću, je činjenica da se ne srami svog tijela pa joj nije bilo problem obnaženoj pozirati fotografu.


Ipak, upućeni tvrde kako to nije bio glavni razlog njezine odluke da u magazinu pokaže sve ono što gledatelji Big Brothera nisu vidjeli, ( a toga, složit će se mnogi, nema puno) nego činjenica da je njezinih pet minuta slave prošlo.

Naime, djevojka se nadala kako će joj odlazak u reality show otvoriti vrata showbiza, a RTL je čak snimio i pilot emisiju s njom u glavnoj ulozi, kako bi vidjeli ima li smisla ponuditi joj vlastiti show. No, kako kritike i gledanost nisu bili najpozitvniji, na kraju su ipak odustali.Fotografiranje za Playboy ponovno je Rini šansa da pokuša ući u svijet koji ju privlači, a zbog toga se navodno preselila iz Rijeke u Zagreb.

Vezane vijesti

Baretić & Big Brother band - Ogledi o 'civilizacijskim vrijednostima' septičke...

Baretić & Big Brother band - Ogledi o 'civilizacijskim vrijednostima' septičke jame

U jednoj od prethodnih sezona ovdašnjeg "Big Brothera" neka je kokoš objašnjavala nekoj kozi da hrvatski jezik ima sedam padeža. Budući da koza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika