04.03.2009. / 12:53

Autor: Sandra Županić

Bandić: Mladi će se moći duže zabavljati u centru Zagreba, a ja ću u krevet u 23 sata

Gradonačelnik Milan Bandić pozdravio je odluku i rekao da je to nešto što će i mladima koristiti jer će se moći duže zabavljati vani, dok će on ići u krevet u 23 sata

Bandić podržava zabavu mladih u gradu ZagrebuBandić podržava zabavu mladih u gradu ZagrebuUgostiteljski objekti u središtu Zagreba moći će raditi u vremenu od šest sati do dva poslije ponoći, odlučilo je danas Gradsko poglavarstvo.

Produženjem radnog vremena za sat želi poboljšati ugostiteljska ponuda i privući što više turista u gradsku turističku zonu. Prijedlog je došao od Udruženja ugostitelja Zagreba, a podržala ga je i Turistička zajednica Grada Zagreba.

Ivo Jelušić, predsjednika Turističke zajednice Zagreba i zamjenik zagrebačkog gradonačelnika, podržava ovu odluku: "Trenutno se tržište bori za svakog turista, pa smatram da je ova odluka opravdana. Odluka korespondira i sa iskustvima drugih europskih metropola."

Gradonačelnik Milan Bandić pozdravio je odluku i rekao da je to nešto što će i mladima koristiti jer će se moći duže zabavljati vani, dok će on ići u krevet u 23 sata.

Iako je prijedlog donesen nije ga podržalo vijeće Gradske četvrti Donji Grad zbog pritužbi građana na ugostiteljske objekte koji svojim radnim vremenom remete javni red i mir. Ovu odluku još mora potvrditi Gradska skupština.

Vezane vijesti

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Već ovog ljeta, unatoč manjku u proračunu, Milan Bandić je odlučio uložiti dodatnih 30 milijuna u sjevernu tribinu stadiona Maksimir. Time će gradsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika