04.03.2009. / 13:22

Autor: Andrea Belin

Novo s Farme: Marija Štrajh savjetovala Simoni više seksa

Premda očito nije popularna pa su ju ukućani odabrali za prvu dualisticu, Riječanka je gatala iz graha te kazala Simoni da je bolesna i preporučila njoj i Anti da intenziviraju seksualne odnose

Marija Štrajh je prva dualistica ovogodišnjeg showaMarija Štrajh je prva dualistica ovogodišnjeg showaKao što se i predviđalo, Marija Štrajh postala je prva dualistica na Farmi. Svi su se okupili za stolom i nakon uvodne riječi gazdarice Ivane Paris, javnim glasovanjem odlučili su tko će prvi u ring. Marija je samo ustala od stola i rekla: "Gospodo, vidimo se u borbi", i otišla.

Simona i Ante i dalje privlače pažnju svojim izjavama. Ante je na pitanje Marije Štrajh priznao kako je shvatio da je seljo, a Simona je, dok je s Tanjom spremala ručak ,otkrila svoje viđenje smisla života.
"Ja ne želim razmišljati o tome da moram razmišljati o ozbiljnim stvarima", izjavila je. Priznala je da joj Ante mnogo prigovara zbog toga i govori da bi trebala biti ozbiljnija. Nju ne zanima ništa osim uživanja. Objasnila je kako najviše voli skinuti papuče, s kćerkicom Gabrijelicom vrijeme provoditi u igri i jesti gumene bombone. Ne želi živjeti u svijetu prepunom pokvarenih ljudi.

Požalila se kako je njezin suprug često meta pokvarenih žena koje žele razoriti njihov brak, međutim ona je sigurna u njihovu ljubav. Marija joj je gatala iz graha i rekla joj da je bolesna. "Ja ne vidim nikakvu budućnost samo bolest", kazala je. Dodala je da "vidi" da se premalo seksa i savjetovala joj je da to radi više jer će biti zdravija.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika