08.03.2009. / 10:50

Autor: Hina

Rusiju će na Eurosongu u Moskvi predstavljati Ukrajinka

Anastasja Prihodko (21) koja je 2007. pobijedila na ruskom glazbenom natjecanju "Tvornica zvijezda" (ruski "Star Academy") nastupit će s pjesmom "Mama" koju će otpjevati na ruskom i na ukrajinskom jeziku

Ruske boje branite će Anastasja PrihodkoRuske boje branite će Anastasja PrihodkoRusiju će na velikom glazbenom natjecanju Eurosongu koji se ove godine održava u Moskvi, predstavljati ukrajinska pjevačica Anastasja Prihodko, nakon glasovanja ruskih tv-gledatelja u subotu navečer potvrđenog odlukom stručnog suda.

Anastasja Prihodko (21) koja je 2007. pobijedila na ruskom glazbenom natjecanju "Tvornica zvijezda" (ruski "Star Academy") nastupit će s pjesmom "Mama" koju će otpjevati na ruskom i na ukrajinskom jeziku.

Pjevačica je prvo sudjelovala na ukrajinskom izboru pjesme za Eurosong, ali je diskvalificirana zbog povrede pravila. Na rusko natjecanje uspjela se prijaviti u zadnji čas, nedugo prije završnog dijela koji se održao u subotu.

54. natjecanje Eurosong održat će se u Moskvi 16. svibnja, budući da je Rusija pobijedila na prošlogodišnjem natjecanju održanom u Beogradu.

Vezane vijesti

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Iako je od početka devedesetih Hrvatska s Rusijom potpisala 30-ak međudržavnih ugovora o raznim oblicima suradnje – od gospodarske do obrazovanja i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika