09.03.2009. / 15:02

Autor: Anamarija Kronast

Zanemariv kvar na instalacijama stana Gorana Ivaniševića

Iako je u stanu teniskog asa u Zagrebu došlo do problema, srećom poplava ipak nije uništila obiteljsko gnijezdo bivše manekenke i njezinog nevjenčanog supruga

Goran i Tanja trenutačno su u AmericiGoran i Tanja trenutačno su u AmericiPremda smo objavili kako je u stanu Gorana Ivaniševića u Dalmatinskoj ulici u Zagrebu došlo do poplave zbog čega je stan potpuno polavljen, riječ je samo o polutočnoj informaciji.

Naime, istina je da je u stanu došlo do "zanemarivog kvara na instalacijama", no netočno je da je za sanaciju potrebno dosta posla i vremena, piše u priopćenju koje nam je poslao Ivaniševićev odvjetnik Krešimir Krsnik.

Naime, u pismu kojim se traži isprika objavljene informacije, Krsnik navodi kako su njegove stranke (Goran Ivanišević i Tanja Dragović) pretrpjeli neugodnosti zbog našeg članka.

Stoga se ovim putem još jednom ispričavamo paru Ivanišević Dragović što smo posve krivo shvatili "zanemarivi kvar na instalacijama", što im je stvorilo neugodnosti.

Vezane vijesti

Ivanišević neće volonterski voditi Davis Cup reprezentaciju

Ivanišević neće volonterski voditi Davis Cup reprezentaciju

Goran Ivanišević demantirao je u srijedu navode Upravnog odbora Hrvatskog teniskog saveza kako će volonterski voditi hrvatsku Davis Cup… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika