10.03.2009. / 13:58

Autor: Nacionalova redakcija

Prvo odustajanje: Tanja Jovanović zbog svađe s Pjerom napustila Farmu

Nakon nagovaranja ukućana Tanja se predomišljala, a potom cijelo vrijeme nastavila govoriti o izlasku dok su drugi radili. 'Idem vanka, tako da svaki petak mogu reći tko je kakav.' , govorila im je sada već bivša farmerica

Tanja je otišla u suzamaTanja je otišla u suzamaKoliko je Farma zahtjevna pokazalo se već u drugom tjednu kada je Tanja odlučila napustiti seoski život. Nesuđena farmerica na obiteljskom sastanku objasnila je da ne može više podnijeti teške uvjete na imanju i predala dukate Kocki. Već se danima žali, a njezino trpljenje je kulminiralo nakon svađe s Pjerom. Farmer je bio iznerviran njenom lijenošću, pa joj je i rekao kako bolovi na koje se žali nemaju veze s neradom. 'Svađati se možeš, a raditi ne!' , odbrusio joj je tada Pjer. Nakon te svađe Tanja je prvi put spomenula kako želi napustiti farmu.

Sonji je tada rekla: 'Ja trpim neke stvari u sebi, ali ja ne mogu, ja sam to htjela vidjeti.'. Zatim se plačući osvrnula na probleme koji je muče: 'Došla sam to vidjeti i onda svaki dan idem u onaj smrdljivi WC, ne mogu ja to više.' . Nakon nagovaranja ukućana Tanja se predomišljala, a potom cijelo vrijeme nastavila govoriti o izlasku dok su drugi radili. 'Idem vanka, tako da svaki petak mogu reći tko je kakav.' , govorila im je. Zanimljivo je to što je Sonja bila predmet zlih jezika te ju je Simona imenovala sluškinjom zbog nerada. No Sonja je nakon toga odlučila progovoriti: 'Vama ne paše zato što ne želim tračati s vama, ni sudjelovati u vašem tračeraju.' . Istaknula je kako je čvrsta i nastavit će se boriti.

Također je naglasila kako bi i Tanja i Ivana mogle više raditi, a ne najviše pažnje posvećivati 'oblajavanju'. Da ju najviše zanima zabava, a ne rad Tanja je pokazala u nekoliko navrata. Tijekom boravka na Farmi izazvala je ljubomoru Simone koja ju je upozorila da ne smije pjevati njenom mužu Anti te da zato ni ne smije izaći da se ne bi susreli. Tanja se žalila na komoditet što se vidjelo i kod trampe kada se od svih mnogo potrebnijih stvari poput jaja, mlijeka ili brašna, odlučila za regenerator. 'Mislim da svi super radite. Ovdje smo, koliko sad, deset dana i ovo je previše za mene. Za moj mali mozak je to previše.'. Zabava je Tanjina najveća ljubav, a na farmi se za dukate treba raditi. 'Joj što mi fali glazba!', bila je česta rečenica farmerke kojoj su na Farmi nedostajale mama i sestra. (Fotografija: NovaTV)

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika