12.03.2009. / 13:54

Autor: Anamarija Kronast

Video: Nataša Janjić zvijezda premijere najskupljeg srpskog filma “Sveti Georgije ubija aždaju”

Splitska glumica tumači glavnu ulogu u projektu u kojemu je sudjelovalo više od 1000 ljudi, a producenti su izjavili da ima i nacionalni značaj

Nataša Janjić je blistala na premijeri filmaNataša Janjić je blistala na premijeri filmaU beogradskom Sava centru jučer je održana svečana premijera filma "Sveti Georgije ubija aždaju", a zbog velikog zanimanja publike odmah je počela i reprizna projekcija. Film, u kojemu glavnu žensku ulogu tumači Splićanka Nataša Janjić, a uz nju glume i Lazar Ristovski i Milutin Milošević, jednoglasno su pohvalili publika i kritika.

Film je jedan od najskupljih srpskih filmova svih vremena s budžetom od 4,5 milijuna eura, a nastao je po istoimenoj vlo uspješnoj kazališnoj predstavi i objedinjuje ratnu melodramu iz vremena Prvog svjetskog rata, ljubavnu priču i crnohumorni prikaz srpskog mentaliteta. "Sveti Georgije...", nastao po istoimenoj, veoma uspešnoj pozorišnoj predstavi, objedinjuje ratnu melodramu iz vremena Prvog svetskog rata, ljubavnu priču i crnohumorni prikaz srpskog mentaliteta.

U relaizaciji je sudjelovalo više od tisuću ljudi, a snimalo se tijekom 2007. godine na lokacijama u Srbiji, Bosni i Bugarskoj. Producenti su Kovačević, Ristovski, Dragojević, Biljana Prvanović, Zoran Cvijanović i Milko Josifov.

Pogledajte trailer:

Vezane vijesti

Nataša Janjić: Nekad se zapitam zašto se uopće bavim glumom

Nataša Janjić: Nekad se zapitam zašto se uopće bavim glumom

Glumicu Natašu Janjić, stalnu članicu ansambla kazališta Gavella, rijetko možemo vidjeti na televiziji, no kazališne predstave i filmski angažmani ne… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika