19.03.2010. / 12:25

Autor: Andrea Belin

Vrdoljakova serija "Tito" uklonjena s programa HTV-a

Pretpostavlja se da su glavni razlog odgode emitiranja serijala čiji scenarij i režiju potpisuje Antun Vrdoljak financijski problemi

Josip Broz TitoJosip Broz TitoIako se serija o velikanu Josipu Brozu Titu trebala početi emitirati u petak na HTV-u, serijala Antuna Vrdoljaka nema na televizijskom rasporedu.

Na prvom programu HTV-a u 20 sati umjesto serijala o Titu stoji samo najava dokumentarnog filma čiji naslov nije poznat.

Konkretni razlozi odgode još uvijek nisu poznati, a kako doznaje Večernji list, najvjerojatnije je riječ o financijskim problemima.

Inače, serija se snimala više od tri godine.

Glavne uloge tumače Nataša Janjić koja je utjelovila lik Olge Hebrang, majke troje djece i supruge Andrije Hebranga kojeg glumi Goran Višnjić.

Hoće li se serija uopće prikazivati i u kojem terminu, trebalo bi biti poznato u toku današnjeg dana nakon sastanka Vrdoljaka i čelnih ljudi HTV-a.

Vezane vijesti

"Tito i drugovi"

"Tito i drugovi"

Knjiga "Tito i drugovi" slovenskog povjesničara Jože Pirjevca predstavljena je u četvrtak u Zagrebu, a autor predgovora ocijenio je kako 30 godina od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika