12.03.2009. / 17:10

Autor: Andrea Belin

Video: Ante na večeri s Tanjom, a Simona jede Gegi iz ruke

Pjevačica u usponu toliko se napila da nije uspjela pogoditi krevet, a hvarski Bob Marley ju je hranio i pritom se čudio kako žena nema pojma koliko je popila

Pijana Simona nazdravljaPijana Simona nazdravljaNa Farmi je i dalje veselo. Sinoćnja pijanka za Simonu je bila preveliki izazov. Nakon što je popila par gutljaja vina previše, izvela je svoj "koncert". Pridružila joj se i Sonja i rekla joj da od sada mijenja svoje glazbene idole te će to od tog trenutka to biti isključivo Simona. Kasnije ju je vino toliko oduzelo da nije mogla leći u krevet, a nije bila ni u stanju presvući se. Dok je tonula u san Stjepan Barišić Gego ju je i hranio.

"Puno si popila, ajde mi reci kolko si popila! E, kad bi mi netko rekao da ću ovo doživjeti, da će mi Simona jesti iz ruku, to mi ne bi vjerovali!", komentirao je Gego. Muški dio Farme nije sudjelovao u alkoholiziranju.
Pjer Žardin i dalje ne želi napustiti show. Nekoliko puta je čak izjavio da je puno korisniji od Sonje, a do tog zaključka došli su i ostali farmeri. Farmeri su cijelo vrijeme fokusirani na rad, dok je farmerkama trenutačno glavna preokupacija seks. Temu o seksu je načela Ivana Paris izjavom da ako ju zadovolji Dino Bubičić neće skidati osmjeh s lica.

Dino je na to samo rekao da mu je trenutačno najveće zadovoljstvo pun želudac.
Marija Štrajh uključila se u raspravu komentirajući kako bi željela da se muški dio ekipe skine do pasa, iako oni na to nisu previše reagirali. Mentor Joža oduševljen je stanjem na Farmi i kao nagradu za trud, dodijelio je gazdarici Simoni 12 dukata koje je morala raspodijeliti prema vlastitom izboru. Po jedan dukat dobili su Vajta, Gego, Pjer, Petra, Ivana, Marija, Sonja i Marina dok su po dva dobili Renman, Mario i Dino. Ivana Paris strahuje da će postati druga duelistica. Renman predlaže da se muškarci jedan dan okušaju u kuhinji i to samo u donjem rublju.

Video: farma@novatv.hr

Farma: Pijana Simona jede Gegi iz ruke

Farma: Pijana Simona jede Gegi iz ruke

Simona se napila

Vezane vijesti

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

“Valentinovo mi ne znači puno kada sam sama, kada nisam zaljubljena”, izjavila je Simona Šajn prošle godine uoči Dana zaljubljenih, no čini se kako… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika