13.03.2009. / 19:05

Autor: Hina

Još jedan luđak: Specijalci ubili muškarca koji je naoružan upao u banku

Muškarac, naoružan vatrenim oružjem i granatama, zauzeo je Ursa banku u gradu Lenjinsk-Kuzneckom. Prethodno je tražio da se iz zatvora oslobodi njegov prijatelj

Naoružani muškarac držao je taoce u banciNaoružani muškarac držao je taoce u banciRuske specijalne snage sigurnosti upale su u banku i ubile naoružanoga muškarca koji je kao taoce zadržao petero zaposlenika banke u ruskoj pokrajini Kemerovo.

Muškarac, naoružan vatrenim oružjem i granatama, zauzeo je Ursa banku u gradu Lenjinsk-Kuzneckom. Prethodno je tražio da se iz zatvora oslobodi njegov prijatelj.

U banci je bilo zatočeno pet zaposlenika, trojica muškaraca i dvije žene. Guverner regije odlučio je sam pregovarati s otmičarom te je odmah nakon što su ga obavijestili o incidentu, krenuo prema Lenjinsk-Kuznjeckome, prenijela je agencija Ria novosti. Zgradu banke odmah su opkolili pripadnici posebnih snaga policije.

Vezane vijesti

Trojica mladića poginula kod Tromilje

Trojica mladića poginula kod Tromilje

U teškoj prometnoj nezgodi koja se jutros oko 3 sata dogodila na državnoj cesti D-33, pored naselja Tromilja, poginula su trojica mladića, doznaje se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika