13.03.2009. / 19:53

Autor: Anamarija Kronast

Liječnici strahuju: Halid Bešlić vjerojatno više neće moći pjevati

Naime, kako doznajemo, zbog šivanja jezika se zna dogoditi da jezik otekne što otežava disanje pa je potrebno napraviti traheotomoiju koja, u nekim slučajevima, može oštetiti glasnice

Halid je trenutačno u umjetno induciranoj komiHalid je trenutačno u umjetno induciranoj komiVijesti koje ovih dana dolaze iz kliničkog centra Koševo u Sarajevu nimalo nisu optimistične za pjevačku legendu Halida Bešlića. Naime, prema još uvijek nepotvrđenim informacijama, čini se kako glazbenik više neće moći pjevati.

Razlozi za takve pesimistične liječničke prognoze su činjenica da je zbog teških ozljeda morao na kompliciranu, operaciju jezika, te da su mu zbog povreda morali napraviti traheotomiju. Pjevač se trenutačno nalazi u umjetno izazvanoj komi iz koje ga liječnici namjeravaju uskoro buditi.

Naime, kako doznajemo, zbog šivanja jezika se zna dogoditi da jezik otekne što otežava disanje pa je potrebno napraviti traheotomoiju koja, u nekim slučajevima, može oštetiti glasnice.

Dakako, tek kada se Halid probudi, liječnici će sa sigurnošću moći reći jesu li njegove glasnice u stanju za daljnje pjevanje. S druge strane, obzirom na ozljede lica, lako je moguće da se pjevač suoči s problemom sljepoće desnog oka. Najvažnije je, doduše, da se njegovo zdravstveno stanje stabilizra.

Podsjetimo, pjevač je početkom tjedna doživio tešku prometnu nesreću u kojoj je izgubio kontrolu nad vozilom te se zabio u betosnki stup, a od siline udarca glavom je razbio vjetrobransko staklo.

Otkako je u bolnici, uz Halida su cijele dane članovi njegove obitelji. Njegova supruga Sejda čak tvrdi kako je te noći gotovo predosjetila da će se njezinom suprugu dogoditi nešto loše. Ona je u braku s Halidom 31 godinu i uopće ne razmišlja o nastavku njegove karijere, najvažnije joj je da on što prije dođe kući.

- Previše je radio, sad će malo neke stvari posložiti - rekla Sejda koja je izuzetno optimistična glede suprugova oporavka. Slično misle i njegovi kolege koji danonćno šalju poruke ohrabrenja, a zasad ga je posjetila samo dugogodišnja prijateljica Hanka Paldum.

Vezane vijesti

Danijela Martinović: U životu ništa ne bih mijenjala

Danijela Martinović: U životu ništa ne bih mijenjala

Splitska pjevačica Danijela Martinović ovo ljeto provodi radno budući da snima novi album, no bez obzira na sve, uvijek pronađe vremena da se malo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika