14.03.2009. / 18:50

Autor: Anamarija Kronast

Liječnici probudili Halida Bešlića iz kome pa ga opet uspavali zbog bolova

U bolnici se nadaju da će tijekom sutrašnjeg dana uspjeti do kraja prizvati k svijesti pjevača koji je prošlog tjedna stradao u teškoj prometnoj nesreći

Halid Bešlić Halid Bešlić Liječnički je plan bio da Halida Bešlića postepeno bude iz umjetno izazvane kome i u početku se činilo da će sve dobro proći, dva puta su ga uspjeli dozvati k svijesti, no zbog bolova su ga opet morali uspavati. Dobra je vijest da je pjevač svjestan svega i da se, čim dođe k sebi, želi osoviti na noge. Ipak, na pitanje boli li ga nešto pjevač samo odmahuje glavom što njegovo obitelji pruža utjehu.

Halidova supruga Sejda presretna je i što njezin suprug, unatoč ozljedama, samostalno diše. Nažalost, još uvijek ne može govoriti jer su mu usta i cijelo lice još uvijek potpuno otečeni, no Sejda se nada da bi se tijekom nedjelje mogao potpuno probuditi iz umjetno inducirane kome. Novinarima je kazala i kako osim nosa i usta nema drugih oštećenja, te kako uopće ne razmišlja o nastavku njegove karijere jer joj je najvažnije da se on što prije oporavi. Ne zamara se time hoće li Halid više moći pjevati.

Vijest koja ju je ugodno iznenadila je i prognoza za Halidovo desno oko koje je, čini se manje oštećeno nego što se prvotno mislilo. A premda je mnogo njegovih prijatelja i obožavatelja koji bi ga željeli doći vidjeti, bolnica posjete dozvoljava samo pjevačevoj supruzi Sejdi i sinu Dini.

Vezane vijesti

Liječnici započeli buđenje Hansa Gruggera

Liječnici započeli buđenje Hansa Gruggera

Liječnička služba Sveučilišne bolnice u Innsbrucku započela je proces buđenja austrijskog skijaša Hansa Gruggera koji je prošloga četvrtka zaprimljen… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika