16.03.2009. / 10:53

Autor: Andrea Belin

Ipak su se dogovorili: Simona odlazi s Farme

Magazin Extra još je uoči početka showa objavio kako Gotovčevi neće dugo ostati na seoskom imanju jer vani imaju obaveza, a s NovomTV su sklopili sporazum o kraćem ostanku na imanju nadomak Ivanić Grada

Simke tvrdi da joj na Farmi neodostaje obiteljSimke tvrdi da joj na Farmi neodostaje obiteljKako se čini, Simoni Gotovac previše nedostaju suprug Ante i kćer Gabrijela te je todlučila napustiti Farmu. Doduše, magazin Extra je još uoči početka showa objavio priču o tome kako trenutačno najpopularniji par neće dugo biti na imanju nadomak Ivanić Grada. Razlog tome su Simonine pjevačke obaveze, a i činjenica da su oni vjerojatno jedini natjecatelji kojima jedini motiv odlaska na Framu nije bio novac.

Naime, stanari su pokušali odgovoriti Simke od izlaska, međutim čini se bezuspješno. "Meni je glupo da ti izađeš, jer mislim da ovdje ima ljudi koji puno prije tebe zaslužuju da izađu" , rekla joj je Ivana Paris. Petra Maroja je pokušala olakšati Simoni u donošenju odluke te je izjavila da bi ju bilo najbolje ovaj tjedan imenovati za sluškinju. Ivanu taj plan baš i nije fascinirao. Marija Štrajh i Renman također su pokušali odgovoriti neodlučnu stanarku.

"Nemoj molim te. Ostani radi svih nas, gledaj na dobrobit zajednice jer ima i drugih problema", savjetovala joj je Marija. "Ma neću ništa komentirati. Bit će kako Bog bude htio", kazala je Simona neodlučno. Kasnije je Simona rekla Ivani da mora otići i da ne želi biti sluškinja i spavati u izolaciji. Ona i Ivana su zaključile da bi bilo najbolje zamoliti prvog duelista da nju izabere za svog protivnika.

Vezane vijesti

Odlazim iz HNB-a zbog Milanovića

Odlazim iz HNB-a zbog Milanovića

Nakon 12 godina na mjestu guvernera Hrvatske narodne banke (HNB) odlazim iz HNB-a, najavio je danas guverner HNB-a Željko Rohatinski. Rohatinski,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika