17.03.2009. / 16:30

Autor: Anamarija Kronast

Uznemirujuće: Halidu Bešliću otkazuju srce i pluća, liječnici zabrinuti

Nakon što je zbog upale pluća stavljen na respiraor, a hrane ga na cjevčice, popularnom pjevaču stanje se iznenada pogoršalo, a još uvijek je u umjetno izazvanoj komi

Halid Bešlić još je u komiHalid Bešlić još je u komiPremda je djelomice riječ o očekivanim komplikacijama, liječnici su prilično zabrinuti zbog zdravstvenog stanja pjevačke legende Halida Bešlića. Naime, on je još uvijek smješten u Jedinici intenzivne njege Klinike za neurologiju, ali su mu počela otkazivati pluća i srce.

Glasnogovornica Kliničkog centra u Sarajevu, Biljana Jandrić je kazala da su liječnici objavili pogoršanje stanja.

"Došlo je do popuštanja funkcije srca i pluća i stručni tim je poduzeo sve potrebne medicinske mjere u smislu stabiliziranja općeg stanja i vitalnih parametara", rekla je Biljana Jandrić.

Iako se posljednjih dana spekuliralo o eventualnom nastavku liječenja negdje van granica Bosne, za Halida Bešlića takva opcija trenutačno ne dolazi u obzir.

Ona je ponovila da stručni tim smatra da za sada ne preporučuje bilo kakvo premještanje pacijenta. O pjevačevom zdravstvenom stanju je govorio i Faris Gavrankapetanović, generalni direktor Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu koji je potvrdio liječničke dijagnoze, te kazao da je pjevač još uvijek u umjetno izazvanoj komi jer se boje da bi sam sebi mogao nauditi.

"Čim ga probudimo prenemiran je, i mogao bi si naškoditi", pojasnio je.

Uz pjevača su i dalje samo članovi njegove nejuže obitelji, premda obožavatelji svakodnevno zovu bolnicu da bi se raspitali o njegovom stanju.

Vezane vijesti

Danijela Martinović: U životu ništa ne bih mijenjala

Danijela Martinović: U životu ništa ne bih mijenjala

Splitska pjevačica Danijela Martinović ovo ljeto provodi radno budući da snima novi album, no bez obzira na sve, uvijek pronađe vremena da se malo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika