18.03.2009. / 12:28

Autor: Andrea Belin

Doručak otkriva karakter ljubavnika

Romantični tpovi uživaju u žitaricama, vjernost potražite kod onih koji ujuto najradije jedu marmeladu, a ako vam je samo do avanture-obavezno odaberite onog koji umjesto hrane popije samo espresso

Klasični tipovi vole takav doručakKlasični tipovi vole takav doručakJeste li znali da namirnice koje jedemo mnogo govore o našim karakternim osobinama.
Dakle, odlučili ste se na zajednički život s boljom polovicom, a još niste sigurni jeste li jedno za drugo. Promatrajte koje namirnice konzumira za najvažniji dnevni obrok i, vjerujte, svašta ćete otkriti. Primjerice, klasični obiteljski tipovi muškaraca vole isto takav klasični doručak.

Oni koji prate modu, istom brzinom mijenjaju i jelovnik, a još brže i svoje partnerice. Čak i ako uopće ne doručkuje i to nešto govori o njegovom karakteru. Teško je to zaključiti ako ne živite zajedno. No, sigurno ste zajedno ljetovali, zimovali pa i u takvim situacijama možete promatrati koje namirnice preferira. Muškarci koji su modno osvješteni i vole biti u trendu, prate novitete i što se tiče ishrane. Oni uvijek žele biti "in" pa ista stvar vrijedi i za njegov doručak.

On će uvijek eksperimentirati i tražiti nešto novo. Svaki dan na stolu želi vidjeti nešto drugačije, uglavnom egzotične poslastice. On je "trendy" muškarac i najviše od svega voli promjene. Ako mu je doručak najvažniji i jedini obrok i na tanjuru ima sve što srce poželi, on će vas tretirati kao princezu.

On doista uživa u hrani, jede smireno i općenito ga nije lako izbaciti iz takta. Ako se pojavi bilo kakav problem, on će ga na smireni način rješiti. Takvim muškarcima obitelj je na prvom mjestu. Ne vole promjene ni izlaske. Uvijek možete na njega računati.

"Espresso" muškarci, kao što i sama riječ govori su oni koji jutro započinju šalicom kave. Za djevojke željne avanture i provoda ovo je idealni tip muškarca jer su uvijek za akciju. Ne vole dugotrajne i dosadne razgovore zato ga ne gnjavite besmislenim problemima jer ih ionako nikada nećete rješiti. Ne da im se gubiti vrijeme na dugotrajne besmislene razgovore.

Ako mu je marmelada osnovna namirnica za doručak, vjernost mu je glavna osobina. On ima čvrste stavove i stabilna je osoba. Čvrsto stoji iza svog mišljenja. Takve osobe ne mjenjaju prijatelje a ni partnerice. Kad vole, vole iskreno i do kraja. Romantični tipovi jedu žitne pahuljice. Oni su osjećajni i vole prirodu. Obožavaju duge šetnje, imaju bujnu maštu i jednostavno vole sanjariti. To su nježni tipovi koji slamaju ženska srca.

Vezane vijesti

Kuloari bruje: Frano Lasić ima novu djevojku

Kuloari bruje: Frano Lasić ima novu djevojku

Na završnom partyju, šestog po redu Libertas Film Festivala koji se sinoć održao u Dubrovnku pojavili su se mnogi poznati Hrvati, a najveća pažnja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika