24.11.2009. / 12:58

Autor: Andrea Belin

5 znakova koji pokazuju je li muškarac dobar u krevetu

Prije nego se uputite u spavaću sobu ne bi bilo loše da provjerite hoće li partner ispuniti sva vaša očekivanja. Ukoliko se dobro ljubi, sluša vas pozorno dok razgovarate, a istovremeno ne prestaje skidati pogled s vašeg tijela, budite sigurni da ćete u postelji doživjeti nezaboravne trenutke

Provjerite je li zaista dobar ljubavnikProvjerite je li zaista dobar ljubavnikGotovo da ne postoji muškarac koji smatra da je loš u krevetu, međutim pravu istinu možete saznati već na prvom spoju. Ako ne prestaje skidati pogled s vašeg tijela i već vam je nekoliko puta tijekom večeri natuknuo na koje kritične točke bi se fokusirao, velike su šanse da imate posla s muškarcem koji je osvojio titulu dobrog ljubavnika. Nudimo vam još neke znakove koji pokazuju koliko je dobar u krevetu!

1. Ne skida pogled s vašeg tijela

Muškarac koji tijekom razgovora ne može odoljeti vašem tijelu, s nestrpljenjem iščekuje trenutak kada će istraživati vaše najkritičnije točke. Ako ne skida pogled s vaših atributa, ne mora značiti da je riječ o pripadniku jačeg spola koji je omiljen u društvu, ali možete biti sigurni da je odličan u krevetu.

2. Odlično se ljubi

Kao i kvalitetnog seksa, definicija dobrog poljupca, još uvijek ne postoji. Međutim, ako vas tijekom nježnih dodira jezikom prolaze trnci, velike su šanse da ćete se isto tako osjećati ako se s dotičnom osobom upustite u seksualnu avanturu.

3. Prljavi razgovori

Muškarac koji je dobio priznanje izvrsnog ljubavnika, će vam to obznaniti već na prvom spoju. Doduše, takav pristup odbija većinu pripadnica nježnijeg spola, međutim, ako je seks jedina stvar koju želite od njega, savjetujemo da mu se prepustite.

4. Ne prestaje vas dodirivati

Ako vas često miluje po licu, dodiruje vašu kosu i ne pušta vas za ruku dok sjedite za stolom, velika je vjerojatnost da imate posla s muškarcem koji zaista zna seksualno zadovoljiti svoju partnericu.

5. Pozorno vas sluša

Ukoliko vas je pozorno slušao i onda kada ste mu pričali o najdosadnjim temama, možete biti sigurni da će u postelji ispuniti sva vaša očekivanja. Dakle, prije seksa, obavite jedan kvalitetan razgovor, detaljno promatrajte njegove kretnje i tek onda se upustite u spavaću sobu.

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika