22.03.2009. / 22:13

Autor: Ivana Matić

Duško Modrinić i Ivana Kindl, miljenici žirija "Zvijezde pjevaju", ne razmišljaju o pobjedi

Samo za Extru glumac i pjevačica siu iskreno progovorili o svojim nastupima u showu, odali kako se pripremaju za svaku pjesmu i kazali kako uopće nisu opterećeni pobjedom jer se oboje odlično zabavljaju

Duško Modrinić i Ivana Kindl sjajno se zabavljaju u showuDuško Modrinić i Ivana Kindl sjajno se zabavljaju u showuZadarskom 29-godišnjem glumcu Dušku Modriniću popularnost nisu donijele kazališne i filmske uloge, kao ni animirani serijal "Laku noć, Hrvatska" čijim je protagonistima posuđivao glas, nego lik Crnog Roka u reklamama za mobilnog operatera. U ovogodišnjoj trećoj sezoni HTV-ova showa "Zvijezde pjevaju" nastupa s pjevačicom Ivanom Kindl. Na prvoj večeri ovog glazbenog showa po mišljenju stručnog žirija oni su bili najbolji natjecateljski par. Baladom grupe Denis i Denis, Duško Modrinić pokazao je da je talentiran i za pjevanje.

U Zagrebu živi od 2002. godine, kada je upisao Akademiju dramske umjetnosti. Osim serijala reklama, televizijskim gledateljima poznat je po telenoveli "Sve će biti dobro" u kojoj glumi naočitog profesora tjelesnog odgoja i razrednika maturantice koja prema njemu gaji simpatije. Bio je i voditelj televizijskog kviza "Uzmi ili ostavi", koji je donedavno emitirala Hrvatska televizija.


Pjevačica Ivana Kindl prošlogodišnja je pobjednica glazbenog TV showa "Zvijezde pjevaju", a partner joj je tada bio glumac Nikša Kušelj. U ovogodišnjoj, trećoj sezoni mentorica je ponovno glumcu, te priznaje kako je, kada ga je vidjela na popisu natjecatelja, priželjkivala da baš s njime bude u paru. Unatoč čestim probama i drugim obavezama, najbolji par iz prve emisije showa "Zvijezde pjevaju" našao je vremena za paralelni intervju u kojem otkrivaju nadaju li se pobjedi te zašto su baš njih dvoje savršen par.

Duško Modrinić

EXTRA: Javnost ste iznenadili svojim glasovnim mogućnostima. Gdje ste naučili pjevati?
- Glazbenu školu upisivao sam tri puta, prvi put sam se kao sedmogodišnjak uplašio poplave, drugi put sam prekinuo zbog rata, a treći put iz lijenosti, tako da sam došao do drugog razreda srednje glazbene škole. Otkad znam za sebe stalno nešto pjevam tako da sam u zborovima bio od petog osnovne do dolaska u Zagreb.

EXTRA: Jeste li se razveselili Ivani Kindl kao partnerici u showu budući da je prošlogodišnja pobjednica?
- Bilo mi je drago jer je riječ o jako kvalitetnoj pjevačici koja živi glazbu, a uz to je bila i lanjska pobjednica tako da mi je bila velika čast što me ona dopala. Pokazala se kao zahvalna partnerica s kojom je lako surađivati, kojoj je stalo do rada i kvalitete izvedbe.

EXTRA: Poznajete li njezine pjesme i jeste li ikada bili na nekom njenom koncertu?
- Sjećam se Ivane iz Saxa četvrtkom, samo tada sam trebao plaćati da bih je čuo kako pjeva, a sada besplatno pjevušimo i to bez naručivanja pića. Što se tiče njenog repertoara, bio sam upoznat s većinom onoga što je bila izdala, a moglo se vidjeti na televiziji ili čuti na radiju.
Ivana Kindl:

EXTRA: Ove godine ste ponovno u paru s talentiranim glumcem i pjevačem. Kako to da i ove godine imate tako dobrog partnera?
- Imam sreće da i ove godine podučavam talentiranog glumca. Duško brzo upija, nema problema s falševima i odlično " lovi " glasove. To uvelike olakšava posao, pa se najviše baziramo na pjevačkoj ekspresiji.

EXTRA: Jeste li znali da Duško Modrinić ima takve glazbene mogućnosti?
- Nisam dok ga nisam testirala. Kad smo se počeli nalaziti, birati pjesme i vježbati, tad sam vidjela, točnije čula što me čeka. Duško je bariton, ugodni nadasve, točan i pun želje za pjevanjem. Jako je važno prilagoditi pjesmu partneru a da to bude i odlična pjesma. Uglavnom sve podređujem partneru jer ipak je akcent na amateru.

EXTRA: Kad ste ga prvi put zamijetili?
- Zamijetila sam ga u reklamama, kao i većina. Moj je početak bio sličan, prije prvog albuma snimala sam i pjevala reklame za istog operatera.

EXTRA: Jeste li se uspjeli uhodati u pjevanju?
- Jesmo, uhodali smo se. Pronašli smo pjesme u kojima uživamo i jedva ih čekamo interpretirati. Nadam se ćemo ostati dovoljno u showu da se izguštamo kak' spada!

EXTRA: Pretpostavljam da ste vi šefica?

- Uuu, stroga sam i opaka! Šalim se. Budući da sam mentor, mora biti malo šefovanja, u biti to je više usmjeravanje. Duško je izvrstan, sluša, ali i daje svoje ideje. Baš se dobro slažemo, horoskopski si savršeno odgovaramo, on djevica, ja jarac, nema problema. Duško je iznimno drag i pristupačan! (Fotografije: Josip Regović)

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Ivana Kindl: Spot za "Nisi sam" kao zagrijavanje za koncert u Saxu!

Ivana Kindl: Spot za "Nisi sam" kao zagrijavanje za koncert u Saxu!

Ivana Kindl odlučila je obnoviti singl „Nisi sam“ iz 2009. godine. Za pjesmu je napokon snimljen i spot u režiji Filipa Filkovića Philatza, poznatog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika