23.03.2009. / 11:25

Autor: Andrea Belin

Ponovno pred oltarom: Oženio se Bruce Willis

Glumac je stupio i brak s dvadeset i dvije godine mlađom manekenkom Emmom Hemming s kojom je u vezi oko godinu dana. Par je romantičnu ceremoniju organizirao na Karibima

Bruce i Emma u vezi su oko godinu danaBruce i Emma u vezi su oko godinu danaHollywoodski glumac Bruce Willis i manekenka Emma Heming sudbonosno "da" rekli su jedno drugome u subotu na Karipskom otočju. Pedesetčetverogodišnji glumac i dvadeset dvije godine mlađa djevojka u vezi su otprilike godinu dana, a Bruce ju je zaprosio prije nekoliko mjeseci. Svečanosti je prisustvovao najuži krug obitelji i prijatelja. Kako bi sve pripremili, par je tjedan dana boravio na otočiću Turks i Caicos gdje glumac navodno ima i kuću.

Priča se da su sve vile i sobe u luksuznim hotelima na otoku rezervirali za svoje goste. Bruce je ovaj otok odabrao zato što je dovoljno daleko od očiju i kamera paparazza. Glumac se prije otprilike devet godina rastao od Demi Moore s kojom je bio u braku trinaest godina. Iz tog braka ima tri kćeri, Rumer, Scout i Tallulah. Demi je već nekoliko godina u braku s petnaest godina mlađim, također glumcem Ashtonom Kutcherom. Priča se da su i njih dvoje prisustvovali ovoj svečanosti.

Naime, Bruce i Demi su ostali u odličnim odnosima nakon razvoda i često se druže zajedno. Bruceova sadašnja supruga je manekenka za američku liniju donjeg rublja "Victoria's Secret".

Vezane vijesti

Umri muški u beogradskom zatvoru

Umri muški u beogradskom zatvoru

Holivudski producenti kontaktirali su upravu beogradskog Okružnog zatvora i posjetili ga, nagađa se kako će Bruce Willis tamo snimati nastavak filma… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika