24.03.2009. / 11:53

Autor: Anamarija Kronast

Anti age preparati ipak djeluju: Cindy Crawford gola i divna sa 43 godine

Sve što Cindy koristi za svoj izgled je dnevna krema s antioksidansom, krema za zaštitu od sunca, noćna krema te krema za oči, a nekoć najbolje plaćena manekenka na svijetu izričito je zabranila da se njezine fotografije obrađuju u photoshopu

Cindy Crawford (Foto: Allure)Cindy Crawford (Foto: Allure)Godine koje pišu u osobnoj karti uistinu nisu bitne za žene koje drže do sebe, a najbolji dokaz ove teze su nedavne fotografije supermodela Cindy Crawford objavljene u magazinu Allure.

Nekoć jedan od najbolje plaćenih supermodela na svijetu i sa 43 godine izgleda apsolutno senzacionalno, a tajna njezinog divnog izgleda je u zdravoj prehrani, redovnoj tjelovježbi i, dakako, pravilnoj upotrebi krema.

No ona na preparativnu kozmetiku ne troši bogatstvo, ne kupuje samo najskuplje i nije sklona nagomilavanju i isprobavanju svakog novog proizvoda koji se pojavi na tržištu: "Ovako izgleda žena stara 43 godine. Sve što Cindy koristi za svoj izgled je dnevna krema s antioksidansom, krema za zaštitu od sunca, noćna krema te krema za oči.", piše u opisu njezinih fotografija koje, za razliku od mnogih koje se objavljuju na stranicama magazina, nisu dorađene u photoshopu.

Naime, negdašnja zvijezda catwalka nikako se ne želi skrivati iza kompjuterskih obrađenih fotki, važno joj je da izgleda prirodno i da jednako dobro zrači na fotografijama kao i uživo. Upravo to bila je misao vodilja urednicima Allurea kada su ju odlučili angažirati za travanjski “anti age” broj magazina.

Vezane vijesti

Samo za vaše oči

Samo za vaše oči

U njima se ocrtavaju svi naši osjećaji, od najveće radosti do najdublje tuge. A kao da sve to nije dovoljno, nježno područje oko očiju posebno je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika