27.03.2009. / 11:09

Autor: Andrea Belin

Ante Gotovac za Simonino raskalašeno ponašanje optužuje NovuTV, a ženu redovito vara

Simonicin suprug ni u jednom se trenutku nije zapitao je li pijančevanje i ljubljenje sa ženama zapravo želja njegove punoljetne supruge nego je za njezino ponašanje okrivio čelnike televizije

Ante je jako uznemiren zbog supruginog ponašanjaAnte je jako uznemiren zbog supruginog ponašanjaBivši farmer Ante Gotovac užasnut je ponašanjem svoje supruge u reality showu Farma. Nimalo mu se ne sviđa što je Simona skoro svaki dan pod utjecajem alkohola pa razmišlja o podnošenju tužbe protiv Nove Tv. "Mislim da nije nimalo dobro za Novu TV da daju farmerima toliko alkohola. Kada sam ja bio tamo, alkohola nije bilo, i čak sam ja osobno apelirao na to da nam se da više, kako bi se mogli proveseliti. Sad kad mene nema onda se alkohol daje mojoj supruzi Simoni", kazao je Ante i dodao da više ne misli tolerirati takve stvari i ako bude potrebno otići će do direktora programa ove televizije, Siniše Svilana i tražiti raskid ugovora.

Kazao je da kada je on ljut, onda i Nova Tv ima razloga biti nervozna i da mu više nije u interesu vratiti se u show. Doduše, osim što je pretjerivala s alkoholom, posljednih dana Simona se ljubila s Giannom Apostolskom, isto je htjela učiniti i sa Sonjom Kovač, Simulirala je seks na biciklu, aktualni mister Hrvatske Dino Bubičić ju je masirao što je također jako uznemirilo njezinog supruga, međutim on je ipak za glavnog krivca optužio televiziju.

Priznao je da svoju suprugu jako cijeni i voli i da bi za nju dao sve na svijetu, ali ovo što, kako on smatra televizija radi od nje nije nimalo dobro za nju, ali ni za cijelu obitelj. "Jako mi nedostaje i trpim puno stvari zbog Nove TV s kojom sam do sada imao korektan odnos, ali ako oni ne budu pošteni prema meni neću biti ni ja prema njima", dodaje Ante ljutito. Tko zna je li Ante smo jak na jeziku ili će ipak natjerati suprugu da napusti reality show i istovremeno se obračunati s čelnim ljudima Nove Tv?

Pritom je, odjednom ćudoredni Ante, zaboravio spomenuti kako on seks ne smatra prevarom, te da mu se nije jednom dogodilo za "zgriješi" van kuće.

Vezane vijesti

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

“Valentinovo mi ne znači puno kada sam sama, kada nisam zaljubljena”, izjavila je Simona Šajn prošle godine uoči Dana zaljubljenih, no čini se kako… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika