31.03.2009. / 16:59

Autor: Hina

Slovenija već odgovorila na Rehnov prijedlog

Slovenski ministar vanjskih poslova Samuel Žbogar izjavio je jučer u parlamentu da će Slovenija na vrijeme odgovoriti na Rehnov prijedlog s svojim primjedbama, ali nije želio govoriti o pojedinostima

Samuel ŽbogarSamuel ŽbogarSlovenija je još u ponedjeljak, kako se od nje to i tražilo, odgovorila na najnoviji prijedlog europskog povjerenika za proširenje Ollija Rehna, objavila je u utorak slovenska tiskovna agencija STA navevši da je tu vijest potvrdilo slovensko ministarstvo vanjskih poslova.

U vijesti nema drugih pojedinosti.

Slovenski ministar vanjskih poslova Samuel Žbogar izjavio je jučer u parlamentu da će Slovenija na vrijeme odgovoriti na Rehnov prijedlog s svojim primjedbama, ali nije želio govoriti o pojedinostima.

Povjerenik za proširenje Rehn iznio je na sastanku u prošlu srijedu sa slovenskim i hrvatskim ministrima vanjskih poslova Gordanom Jandrokovićem i Samuelom Žbogarom nov kompromisni prijedlog u vezi s okvirom za rješenje hrvatsko-slovenskoga graničnog pitanja, u kojem bi djelovala stručna skupina pod vodstvom bivšega finskog predsjednika Marttija Ahtisaarija.

Na tom sastanku obavljena je preliminarna rasprava o prijedlogu, a dvije su se strane obvezale da će brzo odgovoriti na njega.

Sljedeći trojni sastanak predviđen je u srijedu.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika