01.04.2009. / 07:52

Autor: Katarina Zorić

Ignoriranje na Dodikov način: Nije Sanader Obama pa da se s njim susrećem na marginama sastanka

Dodik je zapravo poručio kako mu nije odgovaralo da s hrvatskim premijerom razgovara tek zato što je Sanader stigao u Mostar radi otvaranja Gospodarskog sajma

Nakon Jandrokovića, Dodik se prebacio na ignoriranje SanaderaNakon Jandrokovića, Dodik se prebacio na ignoriranje Sanadera"Nije Sanader Barack Obama pa da se s njim susrećemo na marginama nekog sastanka", izjavio je u Banjoj Luci predsjednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik. Tim je riječima objasnio zašto jučer nije htio otići na sastanak u Mostar s hrvatskim premijerom Ivom Sanaderom. Kako je rekao novinarima, u tome nike vidio nikakav smisao.

Dodik je zapravo poručio kako mu nije odgovaralo da s hrvatskim premijerom razgovara tek zato što je Sanader stigao u Mostar zbog otvaranja Gospodarskog sajma. Iznio je primjedbu da su navodno svi u Sarajevu uvijek pravili probleme kada bi u BiH došao netko iz Srbije dok se u slučaju posjeta dužnosnika iz Hrvatske šuti.

Dodik je ponovio da mu smetaju i neprimjerene izjave koje o tome entitetu daju neki hrvatski dužnosnici. Istaknuo je da će na susrete ići tek kad oni budu službeni, a ne tek "slučajni".

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika