04.04.2009. / 11:26

Autor: Anamarija Kronast

Dadilja tuži De Nira, tvrdi da joj duguje 40.000 dolara

Bivša zapsolenica slavnog glumca tuži za neisplaćivanje prekovremenih radnih sati, i to čak njih 750, a navodi i kako nikada nije iskoristila deset dana godišnjeg odmora, na što je imala zakonsko pravo

Glumac zasad ne odgovara na optužbeGlumac zasad ne odgovara na optužbeDadilja koja je radila u domu Roberta De Nira tvrdi da joj taj poznati glumac duguje više od 40.000 dolara za 750 prekovremenih sati i 10 dana godišnjeg koje nikada nije iskoristila.

Alexis Barry počela je raditi za De Nirovu obitelj, suprugu Grace Hightower i 11-godišnjeg sina, u kolovozu 2006. Otkaz je dobila 10 mjeseci poslije nakon što im je najavila svoj odlazak.

Barry tvrdi da ju je De Niro nakon toga naprosto "najurio" ne isplativši joj novac za prekovremeni rad i godišnji odmor, što, kako je rekla, iznosi nešto više od 40.000 dolara. Tužbu je podnijela Vrhovnom sudu na Manhattanu.

Glumac se još nije očitovao glede optužbi, a nije ni unajmio odvjetnika koji bi slučaj trebao razjasniti sudu, ali i javnosti koja je prilično zgrožena ovakvim optužbama.

Naime, nije tajna da glumac nema nikakvih financijskih problema, a zahvaljujući pametnim ulaganjima njegovo se bogatstvo posljednjih godina prilično povećalo. Stoga čudi ovakav razvoj događaja.

Ipak, Alexis, koja neštedimice daje izjave, tvrdi kako je pravda na njezinoj strani te kako će dokazati da je u pravu.

Vezane vijesti

HDS ZAMP nije vratio obeštećenje od nekoliko milijuna kuna

HDS ZAMP nije vratio obeštećenje od nekoliko milijuna kuna

Hrvatsko društvo skladatelja - Zaštita autorskih muzičkih prava tvrdi kako su obeštetili 53 diskriminirane tvrtke isplativši im milijun kuna, no… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika